Hoe te herstellen mijn Dell Laptop naar een eerdere datum

Uw Dell laptop's Windows 7 besturingssysteem kunt u uw computer terug naar een eerder tijdstip met het geïntegreerd systeem te resetten functie herstellen. Deze feature sets herstelpunten voor belangrijke gebeurtenissen, zoals software-update of installaties. Zo kunt u uw systeem te herstellen naar een eerder werkende staat, moet hardware of software corruptie ontstaan ​​die voorkomt dat de normale functie.

instructies

1 Klik op de "Start" knop en vervolgens op "Alle programma's" en vervolgens "Accessoires" en vervolgens "System Tools" en vervolgens op "Systeemherstel."

2 Klik op "Next" op het openingsscherm van het venster Systeemherstel.

3 Klik op een beursgenoteerde herstelpunt. Als u nodig hebt om verder terug te gaan dan de punten die momenteel wordt weergegeven, vink "Toon meer herstelpunten" aan de onderkant, venster rechts van het Systeemherstel. Klik op "Next" om verder te gaan.

4 Klik op "Finish" op het laatste scherm, dat leest "Bevestig uw herstelpunt." Uw Dell-laptop zal dan opnieuw opstarten om de staat waarin het zich bevond bij de geselecteerde tijd te herstellen.

Hints

  • Wanneer u het uitvoeren van een systeem te herstellen, stuurprogramma's, updates of software die u hebt geïnstalleerd na de geselecteerde herstel tijd zal ophouden te functioneren en opnieuw te worden geïnstalleerd.