Hoe kan ik een Brother Printer 5440CN reinigen

Het schoonmaken van uw Brother MFC-5440CN regelmatig voorkomt problemen met de afdrukkwaliteit en scankwaliteit. Stof ophoopt op glasplaat van de printer, die verminderde scankwaliteit kan veroorzaken. U kunt ook strepen of willekeurige spikkels inkt merken op uw afdrukken, met vermelding van je nodig hebt om glasplaat van de printer te reinigen. Toner stof hoopt zich op de glasplaat in de tijd, waarin je moet ook af regelmatig te reinigen, afhankelijk van uw gebruik van de printer.

instructies

1 Verwijder het netsnoer van de printer uit het stopcontact voor het reinigen van de glasplaat. Til deksel van de printer op de glasplaat bloot te leggen.

2 Reinig de glasplaat met een microfiber doekje bevochtigd met alcohol. Reinig de glazen strook aan de linkerzijde van de glasplaat en de bijbehorende witte balk aan de binnenkant van het deksel van de scanner met behulp van de microfiber doekje bevochtigd met alcohol.

3 Droog de glasplaat, glazen strook en witte balk met een schone en droge microfiber doekje. Sluit het deksel op de glasplaat.

4 Til de belangrijkste van de printer om de toner cartridge en de drukplaat bloot te leggen, het loslaten van het deksel zodra de draagarm vastklikt. Reinig de drukplaat en het gebied rond het met een droge en schone microfiber doekje. Raak de encoder film en papierinvoer wielen niet aan terwijl het reinigen van de glasplaat.

5 Til op het deksel van de printer, zodat de draagarm releases, en dan voorzichtig de kap naar de gesloten positie.