Hoe tem je een SSD versleutelen

Windows wordt geleverd met encryptie software, zodat u uw SSD, of statische state drive kan versleutelen, zonder de noodzaak van software van derden. Versleutelen van de schijf beschermt u tegen diefstal van gegevens, vooral als de computer wordt gestolen of je verkoopt de computer en vergeten om uw persoonlijke gegevens te verwijderen. Gebruikers moeten een wachtwoord voor toegang tot privé-gegevens in te voeren.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de computer die de SSD geïnstalleerd. Klik op "Computer" om een ​​lijst van de harde schijven op de computer geïnstalleerd te openen.

2 Met de rechtermuisknop op het station dat u wilt versleutelen. Klik op "Eigenschappen" om een ​​configuratie venster te openen op het bureaublad.

3 Klik op het tabblad 'Geavanceerd' in het tabblad 'Algemeen'. Een ander venster wordt geopend. In dit venster, vinkt u het selectievakje "Inhoud coderen om gegevens te beveiligen." Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

4 Klik op "OK" weer in het bevestigingsvenster. Het duurt enkele minuten om de drive encryptie te voltooien. Sluit het venster wanneer u een succes bericht ontvangt.