Hoe maak je een Picture Collage maken op het web

Hoe maak je een Picture Collage maken op het web


Wilt u misschien een foto collage een recente speciale gelegenheid of reis te vertegenwoordigen, of om te geven als een romantische aandenken of felicitatie gift te maken. Veel websites maken het gemakkelijk om collages met uw eigen foto's te maken. U kunt gratis collage maken van software te downloaden van een aantal websites, shapecollage.com en smilebox.com zoals, of u kunt online collages maken bij snapfish.com of scrapblog.com. Computer en online collage maken geeft u het gemak en een professioneel ogende product.

instructies

1 Kies een website om je foto collage te maken. Wilt u misschien een site te verkiezen boven een ander, omdat het stelt u in staat om grotere formaat collages maken of je collages afdrukken op items zoals kalenders en mokken. U kunt ook de prijzen van de producten te vergelijken tussen websites. Sommige websites kunt u uw collage rechts op de site te maken, terwijl anderen u nodig heeft om software die verbonden zal blijven met het internet en op de specifieke site voor aankopen downloaden.

2 Download en software te installeren, indien nodig, of het opzetten van een gratis online account bij de website.

3 Upload uw foto's op de website of het softwareprogramma. In veel gevallen moet u foto's uploaden naar je account pagina, en voeg ze toe aan de collage later. Klik op "bestanden te uploaden" of "add files" en grasduinen van uw computer voor de foto's die u wilt toevoegen.

4 Blader door de programma's collage sjablonen of "kits". Je zal kunnen kiezen tussen een verscheidenheid aan foto regelingen, achtergronden, kleuren en nog veel meer. Ook enkele van de beschikbare producten. Snapfish.com, bijvoorbeeld, kunt u foto collages op mokken, dekens, muismatten, posters, kalenders of boeken te drukken. Selecteer een item, indien van toepassing, en een eenvoudige collage sjabloon.

5 uw foto's toe te voegen aan de sjabloon. De meeste programma's kunt u uw eerder geĆ¼ploade foto's zoeken en selecteren van bepaalde foto's toe te voegen aan de collages. Andere programma's zal u toelaten om nieuwe bestanden te uploaden op dit punt.

6 Regelen en de volgorde van de foto's in de sjabloon totdat u tevreden bent met de collage zijn.

7 Voeg gepersonaliseerde tekst. Je zult in staat zijn om de tekstgrootte, lettertype en kleur in de meeste gevallen te kiezen.

8 Voltooi de aankoop. Geef de hoeveelheid en, indien van toepassing, de grootte van de items die u wilt.