Hoe Set Up Charter E-mail met Microsoft Outlook

Hoe Set Up Charter E-mail met Microsoft Outlook


Charter is een populaire internet service provider die e-mail biedt aan haar klanten. Als u een e-Charter, kunt u het filteren door middel van uw Outlook. Dit elimineert de noodzaak om een ​​browser te openen, gaat u naar uw Charter login pagina en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord elke keer dat u wilt uw e-mail te controleren. Outlook kan ook worden gebruikt om uw contacten, agenda en taken te houden samen met uw e-mail, allemaal op één plek.

instructies

1 Start uw Outlook-toepassing.

2 Klik op 'Extra' in het hoofdmenu. Scroll naar beneden en klik op 'Accountinstellingen'.

3 Hit het tabblad "E-mail 'en klik vervolgens op de knop" Nieuw ".

4 Kies "POP3" en klik op de knop "Volgende". Zet een vinkje naast 'Handmatig server of extra server configureren "en dan druk op de knop" Volgende ".

5 Kies "Internet Mail" en dan druk op de knop "Volgende".

6 Voer uw naam en e-mailadres in de velden.

7 Typ "pop.charter.net" in de "inkomende e-mail server (POP3)" veld en "smtp.charter.net" in de "uitgaande mailserver (SMTP)" veld.

8 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden.

9 Klik op de knop "Meer instellingen". Selecteer het tabblad "Uitgaande server". Zet een vinkje in het vakje "Mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist" en zet de radio knop naast "Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail server."

10 Klik op het tabblad "Advanced". Zet een vinkje in het vakje naast onder "Deze server is een gecodeerde verbinding (SSL) vereist" "Incoming Server (POP3)." Typ "110" in het veld voor de "inkomende server" poortnummer en "25" in het veld voor de "Uitgaande server (SMTP)" poortnummer. Klik op de knop "OK".

11 Klik op de knop "Test Account Settings" en klik vervolgens op de knop "Sluiten". Klik op de "Next" knop en daarna op de knop "Finish".