Hoe te iPrint opnieuw installeren

De HP iPrint Photo app kun je bewerken, bijsnijden, delen en afdrukken van foto's met een draadloze printer vanaf uw smartphone. Installeer de app iPrint als het wordt veroorzaakt door fouten op uw telefoon of niet goed functioneert. Het opnieuw installeren van de app zet een schone versie van de app op je telefoon, waardoor de meeste kleine problemen u ondervindt oplossen. Gebruik app management applicatie van uw telefoon om de iPrint app op uw smartphone opnieuw te installeren.

instructies

iPhone, iPad, iPod touch

1 Ga naar het scherm dat de app icoon iPrint houdt.

2 Druk op het pictogram "iPrint" totdat het beeld trilt, tik vervolgens op de "X", dat in de hoek van het pictogram van de app verschijnt. Tik op "Ja" in het venster dat verschijnt om de app van uw apparaat te verwijderen.

3 Tik op het pictogram 'App Store' en tik op het veld "Zoeken". Type "iPrint" in het veld en tik op 'Zoeken'. Tik op het pictogram "iPrint" en tik op "Install" om de iPrint app op uw apparaat opnieuw te installeren.

Android

4 Tik op de "Menu" knop en tik op 'Instellingen'.

5 Tik op de "Applications" entry en tik op "Toepassingen beheren." Tik op de "iPrint" entry en tik op "Verwijderen." Druk op "Ja" om de iPrint app te verwijderen.

6 Tik op het pictogram "Markt" op het scherm van uw telefoon, tik op het veld "Zoeken". Type "iPrint" in het zoekveld en tik op 'Zoeken'. Tik op de "iPrint" entry en "Install." Tik op "OK" om de iPrint-app op je Android-telefoon opnieuw te installeren.