Hoe te beginnen een filmproject in Premiere

Een Adobe Premiere project is een verzameling van clips georganiseerd langs een tijdlijn, net zoiets als een routekaart van uw film. Wanneer u met de werkzaamheden begint uw film, uw eerste stap is om een ​​project dat al uw clips, sequenties, bestanden, stijl informatie bewerken besluiten en andere aanverwante materialen bevat. Deze instructies gelden voor Adobe Premiere 4 voor Windows.

instructies

1 Open Premiere.

2 Vanuit het menu Bestand, selecteer Nieuw en vervolgens Project. Er verschijnt een dialoogvenster.

3 Kies je presets. Als u niet zeker weet welke te kiezen, selecteert u Presentatie 160 'door 120'.

4 Klik op OK. Zes vensters zullen op uw scherm verschijnen. Als er ontbreken, open ze via het menu van Windows.

5 Klik in het menu Bestand op Importeren om de clips die u wilt gebruiken importeren. U kunt één clip, meerdere clips of een hele map met clips importeren. (Om een ​​volledige map te importeren, open het menu Bestand en selecteer Importeren, vervolgens Directory.)

6 Stel uw clips in de Bouw venster. Sleep de miniatuur van de clip die u wilt gebruiken in de bouw venster. Sleep videoclips naar het videospoor en sleep audioclips aan de audiotrack.

7 Opslaan en de naam van uw project door te kiezen voor Opslaan in het menu Bestand.

8 Ga door het toevoegen van extra clips, overgangen, tekst of speciale effecten aan het venster Construction.

9 Sla uw project elke keer dat je vooruitgang hebben geboekt. Net als elke andere computer document wordt opgeslagen werk verloren als de computer crasht of de stroom uitvalt. Wanneer u uw project opnieuw opent, zal het omvatten alle clips en bewerken van beslissingen die u hebt opgeslagen.

Hints

  • Voordat uw nieuw project te beginnen, eerst bijeenkomen bron clips op uw computer en het ontwikkelen van een storyboard (dat wil zeggen een plan dat beschrijft hoe de film gaat worden).
  • Presets hebben dezelfde functie als een style sheet in een tekstverwerker.