Hoe te QuickBooks Van Enterprise naar Pro herstellen

Als je een bedrijf bestand dat u hebt gemaakt met de QuickBooks Enterprise-software hebt, dan kun je hetzelfde bedrijf bestand te herstellen voor gebruik in de bijgewerkte versie van de applicatie, QuickBooks Pro. Voordat u het proces van het bijwerken van de QuickBooks bestand te beginnen, moet u ervoor zorgen dat u weet waar het bestand bedrijf is opgeslagen op uw computer.

instructies

1 Open de QuickBooks Pro applicatie op uw computer en klik vervolgens op de optie "File" in de werkbalk bovenaan het menu.

2 Klik op de optie "Open of Herstellen Company". Klik op de optie "Open een bedrijf bestand" en klik vervolgens op de optie "Next".

3 Zoek het bedrijf bestand dat u hebt gemaakt met QuickBooks Enterprise op uw computer en klik vervolgens op. Klik op de knop "Open".

4 Klik op het vakje naast het veld "Ik begrijp", zodat het is geselecteerd in de "Update Company File voor New Version" window.

5 Klik op de knop "Update Now" en selecteer vervolgens een map op uw computer om een ​​back-up van uw bedrijf herstelde bestand.

6 Klik op de knop "Ja" om uw keuze te bevestigen, en dan is het bedrijf bestand worden bijgewerkt voor gebruik in de QuickBooks Pro applicatie.