Hoe kan ik opnieuw installeren Dell Games for Windows XP

Pc-fabrikanten bieden een verscheidenheid aan prikkels om potentiële klanten om hun producten te kopen te overtuigen - met inbegrip van de gratis games die worden aangeboden door Dell in samenwerking met Wild Tangent Games. Helaas, opnieuw invoeren van uw computer of het opnieuw installeren van Windows XP kan leiden tot de wedstrijden verloren. Ze hoeven niet te worden verloren gaan voor goed, maar; het is eigenlijk relatief eenvoudig om verloren Dell spelletjes te herstellen na het opnieuw installeren van Windows XP.

instructies

1 Bezoek de Dell games sectie van de website Wild Tangent Games (zie bronnen). Download en installeer alle spellen die u reeds vóór het opnieuw installeren van Windows XP had geïnstalleerd; als u wordt gevraagd om een ​​unlock code in te voeren of gevraagd WildCoins, annuleert u de installatie.

2 Klik op de "Aanmelden" link bovenaan rechts van de webpagina (naast het kleine pictogram van een computermuis.) Meld u met behulp van het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt bij de eerste registratie van uw Dell games.

3 Klik op de "Mijn Account" link aan de bovenkant rechts van de webpagina (naast het kleine pictogram van een envelop). Kies de "/ Licenties View Aankoop Geschiedenis" link waarmee u de vorige unlock codes die u had gebruikt wanneer de games op je oude exemplaar van Windows XP zijn geïnstalleerd op te halen.

4 Terug naar de website Wild Tangent spellen als u nog steeds problemen met het installeren van je games na het ophalen van uw oude unlock codes. Het is mogelijk dat u de normaal toegestane aantal installaties voor uw games heeft overschreden; als dit het geval is, neem dan contact Wild Tangent de klantenservice met behulp van de "Customer Support" link aan de onderkant van de pagina en uw situatie uit te leggen, zodat u kunt ontvangen extra licentie ontsluit.