Hoe vindt u verborgen gebruikers op WordPress

Hoe vindt u verborgen gebruikers op WordPress


Abonnee nummers die niet hoeft toe te voegen aan uw WordPress dashboard of gebruikersnamen die u niet herkent of hebben goedgekeurd kan worden aanwijzingen voor een inbreuk op de beveiliging in uw installatie. Lokaliseren van de extra rekeningen is vaak moeilijk, omdat ze zijn verborgen voor de Administratie Panel en User Accounts pagina's. Het verwijderen van de rekeningen zonder opnieuw installeren van uw blog is mogelijk, maar zal de toegang tot phpMyAdmin, een tool waarmee u uw WordPress-database bewerken vereisen.

instructies

1 Maak een backup van uw WordPress database. Dit kan worden gedaan vanuit phpMyAdmin, of via uw WordPress Admin Panel door het installeren van de WP-Optimize of WP-DBManager plug-in. Een back-up is belangrijk voordat proberen om uw problemen op te lossen in het geval u een tabel item dat uw webpagina zorgt ervoor dat storingen te verwijderen.

2 Toegang tot phpMyAdmin voor uw WordPress database. Deze tool wordt geleverd door uw webhost, maar kan ook worden benaderd via uw WordPress Admin Panel door het installeren van de wp-phpMyAdmin plug-in. Eenmaal binnen, zal een lijst van uw database tabellen verschijnen op de linker kant, met de tafel gegevens verschijnen aan de rechterkant.

3 Zoek en klik op de link wp_users in de lijst met beschikbare tafels. Klik op het tabblad bladeren aan de rechterkant. Een lijst van gebruikers voor uw WordPress-installatie worden hieronder weergegeven.

4 Zoek het probleem gebruikersaccount en klik op de delete-icoon in de tabel rij. Als u wordt gevraagd, bevestigen verwijderen. Herhaal deze stap om alle resterende accounts die u niet hebben goedgekeurd verwijderen. Als het probleem gebruiker is niet zichtbaar in de lijst, kunt u een rapportage fout in plaats hebben. Uitschakelen van al uw plug-ins, thema wisselen, schakel dan terug naar de graven opnieuw in te stellen en na te gaan of verborgen gebruikers echt bestaan.

5 Keer terug naar de pagina Gebruiker of Dashboard in de WordPress Admin Panel om te bevestigen het probleem is opgelost.

Hints

  • Het installeren van een plug-in, zoals Bulletproof Security of Secure WordPress om uw WordPress-installatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
  • Zorg ervoor dat uw database wachtwoord verschilt van uw WordPress Admin password.
  • Verwijder nooit een database tabel toegang tenzij u absoluut zeker dat het moet worden geschrapt.