Hoe kan ik de fax op een 657 Xerox WorkCentre Problemen?

Hoe kan ik de fax op een 657 Xerox WorkCentre Problemen?


De Xerox WorkCentre 657 biedt de mogelijkheid om te faxen, scannen, kopiëren en afdrukken van het gemak van één machine. Soms is een verzending niet is gelukt, waardoor zowel de afzenders en ontvangers afvragen wat er mis ging. Problemen met inkomende en uitgaande faxoverdracht mislukkingen voordat u contact opneemt met de technische ondersteuning.

instructies

Problemen met inkomende faxen Mislukkingen

1 Controleer of de telefoonlijn goed is aangesloten op zowel de machine en de wand, en controleer vervolgens de telefoonlijn voor een kiestoon.

2 Controleer op en verwijder eventueel vastgelopen papier, sluit de bovenkant en zijkant dekt veilig, en bevestig dat de papierlade papier bevat.

3 Controleer toner niveaus als de fax afgedrukt, maar de pagina is leeg. Als de machine voldoende toner levels bevat, bevestigen dat de afzender gefaxt de juiste kant van het document.

4 Print een ander document als de fax afgedrukt te donker om te lezen. Als het document correct wordt afgedrukt, kan het probleem met de machine van de afzender of de kwaliteit van het originele document. Als de test document afgedrukt te donker, het reinigen van de opname-eenheid volgende instructies van de fabrikant.

5 Controleer de "Weigeren Junk Mail" instelling als de machine de oproep beantwoordt, maar niet in slaagt om de fax te ontvangen. Deze instelling, indien ingeschakeld, voorkomt dat de machine het ontvangen van faxen van alle afzenders niet in de kieslijst telefoonboek vermeld.

Problemen oplossen Uitgaande Fax Mislukkingen

6 Bevestig faxnummer en de beschikbaarheid van de ontvanger. Controleer of u het juiste nummer gekozen. Ook bevestigen dat de lijn was niet druk toen u probeerde om de fax te verzenden.

7 Zorg ervoor dat de functionaliteit van het faxapparaat van de ontvanger. Controleer of het faxapparaat van de ontvanger is in goede staat en kan faxen ontvangen. Als dat zo is, probeer dan het veranderen van de "Fax Speed" instellen op een lagere snelheid.

8 Zorg ervoor dat de verenigbaarheid van het faxapparaat van de ontvanger. De WorkCentre 657 kan communiceren met G3 faxapparaten, maar niet G2 of G4. Ook de 657 kan geen documenten in het buitenland te zenden.