Hoe om verwijderde bestanden herstellen vanaf een geheugenkaart

Hoe om verwijderde bestanden herstellen vanaf een geheugenkaart


Flash memory cards hebben de wereld van data-overdracht en opslag van een revolutie. De duurzaamheid en grootte ideaal te nemen door data en voor gebruik in verschillende mobiele apparaten waarop harde schijf gemakkelijk beschadigd kan worden. Net als andere vormen van data-opslag, kunnen geheugenkaarten vatbaar voor corruptie van gegevens en het per ongeluk verwijderen zijn. Wat kunt u doen als de gegevens wordt verwijderd uit een kaart en je wilt het terug te krijgen. Dit artikel zal zich richten op een optie om verwijderde geheugenkaart bestanden te herstellen.

instructies

1 Download "Restauratie" van de website Snapfiles.

2 Unzip de bestanden en voer "Restauratie."

3 Kies de stationsletter van de geheugenkaart die de verwijderde bestanden op het heeft.

4 Selecteer de opgenomen bestanden die u wilt herstellen en klik op "Restore van het kopiƫren." U kunt dan kiezen om uw bestanden op te slaan op de geheugenkaart of de harde schijf van uw computer.

5 Klik exit om Restauratie af te sluiten. Controleer de extra middelen voor de aanvullende programma's en informatie over hoe om verwijderde bestanden te herstellen vanaf een geheugenkaart.

Hints

  • Na het ongeluk bestanden van een geheugenkaart te verwijderen, probeer dan niet om extra bestanden op de kaart te kopiĆ«ren voordat bestand herstel, omdat dit zal de bestanden overschrijven en maken ze veel moeilijker, zo niet onmogelijk om te herstellen.