Hoe kan ik toevoegen mijn Facebook Fan Page naar mijn profiel pagina als favoriet

Voeg je eigen Facebook fan pagina als favoriet op een andere Facebook fan pagina's u eigenaar zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren. U kunt favorieten toevoegen aan een profiel met behulp van een mobiele interface; anders, kunt u alleen uw favorieten toe te voegen aan uw Facebook fan pagina, niet je profielpagina. Wanneer u een pagina als favoriet ingesteld, verschijnt het in een lijst van pagina's die u "als" langs het linker tabblad navigatie van de pagina.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account. Navigeer naar de Facebook fan pagina die u wilt instellen als favoriet.

2 Klik op de link 'Favorieten Mijn pagina's "in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer de naam van de pagina waar u het wilt weergeven als een favoriet en kies "Opslaan."

3 Klik op de "Like" knop aan de bovenkant van de pagina. Hoewel het maken van een pagina een favoriet voegt het toe aan de lijst met "Like" pagina's, heb je niet een fan van de pagina worden totdat u op de "Like" button.

Hints

  • Gebruik uw mobiele apparaat naar een pagina als favoriet toe te voegen door te navigeren naar Facebook.com te klikken of tikken op het pictogram "+", selecteer vervolgens "Pagina's" en de naam van de pagina in de lijst.