Hoe te verwijderen Alle versies van Mozilla Firefox

Als u meerdere exemplaren van Mozilla Firefox op uw computer is geïnstalleerd, kunt u een voor een in het Configuratiescherm te verwijderen. Hoewel dit verwijdert elk programma, bepaalde bestanden, zoals Firefox add-ins en profielen, zal op uw computer moeten blijven staan. Om volledig te verwijderen alle versies van Firefox, moet u deze ook te verwijderen. Gelukkig kunnen deze onderdelen eenvoudig worden verwijderd.

instructies

De installatie van Mozilla Firefox (s)

1 Klik op de knop "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "Een programma verwijderen" in het "Programma" header in het Configuratiescherm.

3 Klik op een van de lijsten voor "Mozilla Firefox" in het "Geïnstalleerde programma's" lijst, en klik op "Uninstall" aan de bovenkant van het venster. Dit lanceert de "Mozilla Firefox Uninstall Wizard."

4 Klik op "Next" en vervolgens op "Uninstall" om Mozilla Firefox te verwijderen.

5 Herhaal de procedure voor andere versie die kunnen worden vermeld onder "Momenteel geïnstalleerde programma's."

Cleaning Leftover Files

6 Klik op de knop "Start", en typ "% APPDATA% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \" in het zoekvak. Klik op de map met "default" heeft als onderdeel van haar naam. Als er meerdere standaard mappen, die overeenkomt met meerdere installaties, klikt u op een en kom terug naar de anderen later. Als u op de map opent Windows Verkenner in die map.

7 Klik met de rechtermuisknop "Firefox" in de mappenstructuur links, net onder de map "profielen" die u momenteel bekijkt, en selecteer "Verwijderen." Klik op 'Ja' in het bevestigingsvenster. Als er meerdere standaard mappen waren, herhaalt u deze procedure voor elk een.

8 Ga naar de map "C: \ Program Files \" of "C: \ Program Files (x86) \". "Delete" Alles selecteren "Mozilla Firefox" mappen van het rechterpaneel en kies Klik op 'Ja' in het bevestigingsvenster. Als u moeite om een ​​installatie directory met de rechtermuisknop op de Start Menu snelkoppeling, kies "Eigenschappen" en kijk naar het pad onder "Target" in het tabblad "Snelkoppeling".

9 Klik met de rechtermuisknop eventuele snelkoppelingen in het menu Start of het Windows-bureaublad en kies 'Verwijderen'. Klik op 'Ja' in het bevestigingsvenster.