Hoe te verwijderen van een Memorized begunstigde in Quicken

Hoe te verwijderen van een Memorized begunstigde in Quicken


Een van de aantrekkelijke kenmerken van Quicken is de opgeslagen begunstigde List. Je hebt de mogelijkheid om volledig aanpassen van een eindeloze lijst van die mensen of organisaties die u geld te sturen om op een regelmatige basis. Door het toevoegen van hun gegevens naar de opgeslagen begunstigde lijst, hoeft u alleen de gegevens van de begunstigde keer in te voeren. Elke keer dat u een nieuwe betaling verricht, kunt u eenvoudig selecteren die begunstigde uit de lijst om al hun gegevens bevolken in uw Quicken bestand. Het is een eenvoudig proces om een ​​begunstigde te verwijderen.

instructies

1 Open de opgeslagen begunstigde lijst vanuit het menu Cash Flow.

2 Zoek de begunstigde die u wilt verwijderen.

3 Klik op de kleine sluis pictogram om te ontgrendelen van die begunstigde details.

4 Klik op de knop Verwijderen om de begunstigde permanent te verwijderen uit de lijst.

5 Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.

Hints

  • Wanneer u een begunstigde van de opgeslagen begunstigde lijst verwijdert, worden alle eerdere vermeldingen in verband met die begunstigde niet verwijderd. De enige informatie die verwijderd is van die begunstigde specifieke details, die je nu nodig hebt om opnieuw in te voeren elke keer dat een betaling wordt gedaan.
  • U kunt meerdere begunstigden tegelijk verwijderen door de CTRL-toets ingedrukt te houden en het benadrukken van de naam van elke begunstigde voordat u op de knop Verwijderen.