Hoe het opzetten van een bibliotheek op een PC

De meeste bibliofielen, fervent book readers, academici en wetenschappers is bekend dat fysieke persoonlijke bibliotheken vol met boeken, tijdschriften, romans en encyclopedieën op hun favoriete onderwerpen en professionele belangen. Nu is het relatief eenvoudig voor de gewone burgers te worden, werkende professionals en studenten om op internet gebaseerde middelen samen te voegen om hun eigen persoonlijke bibliotheken op hun pc. Maar sommige doordachte stappen en gratis software downloads zijn nodig om het opzetten van een zeer persoonlijke bibliotheek op uw computer --- thuis of op het werk.

instructies

Hoe het opzetten van een bibliotheek op een PC

1 Download Real Player of Windows Media Player om wettelijk is toegestaan ​​of abonnement gebaseerde muziek en video bestanden te downloaden. Download de gratis Adobe Acrobat Reader, op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven en de academische wereld, om het downloaden van PDF-bestanden en documenten. Download e-boeken uit de bibliotheek. Veel openbare bibliotheek systemen in de Verenigde Staten hebben afspraken met top-notch uitgevers die downloads van wetenschap, technologie en educatieve titels staan ​​in de vorm van eBooks in PDF-formaat. .

2 Bakenen uw werk en op persoonlijke basis bronnen op uw pc om rommel en verwarring te voorkomen tijdens het controleren, de toegang tot of surfen op deze bestanden.

3 Personaliseer uw PC bibliotheek door het intelligent classificeren geaggregeerd middelen. Classificeren of etiket mappen en middelen op basis van thema's of zelf gedefinieerde, gemakkelijk herkenbaar aantal codes - net als in de fysieke bibliotheken. Geef macro namen aan deze mappen en maak vervolgens micro-bestanden of zelfs sub-mappen in bepaalde mappen. Bijvoorbeeld, als u een map hebt met de naam IT (Information Technology), maak vervolgens sub-mappen voor niche IT-gebieden en gebieden zoals SOA, CRM, Cloud Computing enz. Om verwarring te voorkomen wanneer bestanden moeten worden benaderd. Voor rich media bestanden zoals muziek, video's en filmclips, gebruik maken van de aangepaste bibliotheek-achtige indeling en op maat gemaakte afspeellijsten opties die alle mediaspelers bieden te classificeren en favoriete nummers en video's op te slaan.

4 Maak verschillende e-mail-id's aan online onderzoek bronnen benutten. Vrijwel alle mainstream websites, tijdschriften en gespecialiseerde tijdschriften bieden nu gratis nieuwsbrieven, onderzoeksmiddelen, downloadbare documenten en andere kennis feeds voor abonnees. Om e-mail inbox rommel te voorkomen, leiden tot verschillende e-mail-id's voor tijdschriften en websites waarvan gemaild nieuwsbrieven, abonnee en RSS feeds zijn belangrijk voor uw werk of persoonlijke belangen. Nogmaals, sla de documenten of bestanden gemaild naar uw verschillende e-mail accounts in zoekresultaten en geoormerkte mappen.

Hints

  • * Het beheren van en het personaliseren van een-middelen op basis bibliotheek op uw PC kan heel uitdagend op keer met de dagelijkse downloads zijn. Af en toe opnieuw uw indeling van de mappen en submappen om rekening te houden voor de zich ontwikkelende belangen in onderzoek downloads.
  • * Afbakenen je gedownload en opgeslagen elektronische bankafschriften en andere fiscale bestanden en informatie mappen volledig van hobby's en werk mappen.
  • * Download altijd alleen wettelijk toegestane of auteursrechtelijk beschermde software en file-sharing applicaties.
  • * Indien en voor zover mogelijk, een notitie maken van de indeling van belangrijke mappen en de gedownloade documenten en bestanden op een nota-pad of een boek om zo paniek scenario's in geval van een harde schijf crasht of plotseling verlies van gegevens te voorkomen.