Hoe maak je een webcam te gebruiken op een Gateway Laptop

Hoe maak je een webcam te gebruiken op een Gateway Laptop


Webcams zijn kleine camera's die kunnen worden gebruikt als hulpmiddel bij het online chatten met vrienden en familie. Als u een webcam voor uw computer, kunt u deze gebruiken om video-conferentie met uw online vrienden of zakenrelaties. Webcams kunnen worden gekocht op elke computer of elektronica winkel, en soms komt als een ingebouwd in aanvulling op een laptop of pc. Webcams worden gebruikt in combinatie met instant messaging programma's zoals Skype, een gratis te downloaden online. U kunt een webcam om te werken met uw Gateway laptop gemakkelijk te configureren.

instructies

Hoe maak je een webcam te gebruiken op een Gateway Laptop

1 Installeer de software die bij uw webcam kwam. Volg de installatiewizard software op uw Gateway laptop naar de webcam software correct te installeren.

2 Download Skype of een vergelijkbaar met instant messaging programma dat webcampraatjes ondersteunt. Skype is gratis te downloaden online. Installeer Skype of de messaging-software van uw keuze.

3 Zorg ervoor dat de webcam is aangesloten op uw laptop en inloggen op Skype.

4 Begin een videochat met een vriend. Selecteer een online vriend - online vrienden zijn aangegeven met een groen vinkje in Skype - en dubbelklik op hun naam. Selecteer de groene telefoon pictogram in de linkerbovenhoek van het pop-up venster dat verschijnt. Dit zal het signaal naar je vriend die u wilt videoconferentie.

5 Praat op zoek naar de webcam, en pas de webcam als dat nodig is. Om het gesprek te beƫindigen, drukt u op de rode telefoon knop die in uw Skype chatvenster verschijnt.

Hints

  • AIM, Yahoo, Trillian, en MSN chat-platforms ook alle steun webcam chats.