Hoe problemen met de Wireless Fix op Mijn HP Pavilion 6000

Draadloze computernetwerken kan kieskeurig zijn, op zijn zachtst gezegd. Elk aantal dingen kan ertoe leiden dat u een zwak signaal te krijgen of geheel verliest een draadloze verbinding helemaal. Als u wilt dat de problemen die u ondervindt met de draadloze verbinding op uw HP Pavilion 6000 desktop computer vast te stellen, zijn er een paar snelle dingen die je kunt oplossen, dat zal zorgen voor de meeste problemen die u zult tegenkomen nemen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw externe draadloze adapter goed is aangesloten op een USB-poort op de HP Pavilion 6000 (indien van toepassing). Als je met behulp van een externe draadloze adapter, het moet volledig in de USB-drive aangesloten. Als de adapter alleen aangesloten deel van de weg zal het niet werken.

2 Zorg ervoor dat u de software die bij uw draadloze adapter kwam (als je het geïnstalleerd nadat u de computer kocht) hebt geïnstalleerd. Elke draadloze adapters, zowel intern als extern, die u zelf installeren zal komen met een cd-rom met software. Deze software moet worden geïnstalleerd voor de adapter kan worden gebruikt.

3 Zorg ervoor dat uw HP Pavilion 6000 desktop computer fysiek binnen het bereik van een draadloos netwerk. Draadloze netwerken hebben een beperkte uitzending bereik, dus als je gebruik maakt van een zwakkere router in uw huis moet u wellicht relatief dicht bij krijgen om het te kunnen halen een signaal. Probeer het verplaatsen van uw HP Pavilion 6000 dichter bij de router, of probeer het verplaatsen van de router dichter bij uw HP Pavilion 6000.

4 Zorg ervoor dat er niets in de omgeving die zal interfereren met het draadloze signaal van uw draadloze router wordt uitgezonden. Andere draadloze apparaten, zoals wireless home theater speakers en zelfs draadloze telefoons die werken op bepaalde frequenties, kunnen interferentie en vervorming van het signaal veroorzaken bij het werken met draadloze computernetwerken. Verwijder deze obstakels uit de omgeving en probeer je verbinding opnieuw.

5 Zorg ervoor dat uw draadloze router correct is aangesloten op uw internetmodem. Deze twee inrichtingen worden met elkaar verbonden met een Ethernet-kabel. Als ze niet, dan zal het modem niet in staat zijn om signalen naar de router te verzenden en uw computer zal niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het draadloze internetverbinding.