Hoe te verwijderen van een datum van een foto met behulp van Adobe Photoshop Elements 7

Hoe te verwijderen van een datum van een foto met behulp van Adobe Photoshop Elements 7


Het is leuk om de datum waarop een foto is genomen kennen, maar de digitale fotografie maakt het niet langer noodzakelijk dat de informatie om te verschijnen in de benedenhoek van de foto's. Digitale foto's hebben de datum en tijd ingebed in het bestand. Als u vergeet uw datumstempel uit te zetten of je hebt gedigitaliseerd oude prenten, zijn er manieren om de stempel van de voorzijde van de foto te verwijderen.

instructies

instructies

1 Open de foto in de editor Photoshop Elements 7's.

2 Selecteer het gereedschap teelt legenda aan de linkerkant van de foto. De tool gewas ziet eruit als een fotolijstje en is de vijfde symbool van de top in de tweede rij.

3 Stel de beeldverhouding "Use foto ratio." De beeldverhouding controle is in de tweede rij van symbolen op de top. Met behulp van een foto-ratio zal u toelaten om de foto later af te drukken zonder te hoeven aanpassen naar standaard printformaten.

4 Klik met de linkermuisknop op het gereedschap gewas symbool. Zet het gereedschap Uitsnijden op uw foto waar u wilt dat het gewas te beginnen. Klik nogmaals en sleep het vak, waarbij u niet op de datumstempel is niet opgenomen in de foto te nemen.

5 Klik op het groene vinkje als je het gewas. Als je niet bevalt hoe de foto eruit zou zien, klik op de rode cirkel met de streep erdoor en gebruik het retoucheerpenseel plaats. Klik op de healing brush tool aan de linkerkant. De healing brush tool ziet eruit als een bandage.

6 Klik met de rechtermuisknop op de genezende brush tool en activeer het retoucheerpenseel.

7 Kies een penseelgrootte een beetje groter dan de hoogte van de datumstempel. Verander de penseelgrootte door te gaan naar "grootte" in de tweede rij van symbolen op de top.

8 Klik op de datumstempel. Sleep de borstel over de stempel.

9 Laat de muisknop los. Elementen zullen de spot te elimineren.

Hints

  • De healing brush werkt het beste als de hele achtergrond heeft soortgelijke texturen en kleuren, en het is niet ingewikkeld en "druk."
  • Als de achtergrond is ingewikkeld, het helpt om het gebied van de afbeelding die u werken aan een vergroting. Doe dat met behulp van de zoom-tool die eruit ziet als een vergrootglas.