Hoe aan te sluiten op HP Desktop Speakers

Als u wilt dat het geluid van uw HP Desktop, zul je speakers nodig. Het aansluiten van luidsprekers op een HP Desktop of een andere computer hoeft niet moeilijk te zijn, het vereist slechts een paar overwegingen en snelle verbindingen. Hier is een handleiding over hoe aan te sluiten op de luidsprekers van de computer, zodat u kunt genieten van het geluid van al je favoriete games, media en programma's.

instructies

1 Controleer uw apparatuur. De kans groot dat u een versterkt "Speaker Out" jack, wat betekent dat je luidsprekers met interne versterking wil niet.

2 Plug linker luidspreker in de rechter luidspreker met behulp van kabel.

3 Sluit de luidsprekerkabel aan op de "Speaker Out" aansluiting (groen jack) aan de achterkant van de HP Desktop.

4 Stel de luidsprekers. Plaats de luidsprekers aan weerszijden van de computer monitor, een hoek van de stoel zult u in te zitten. Voor meer geavanceerde computer luidsprekerconfiguraties (2.1, 5.1), volg de link in Resources naar HP.

5 Steek de stekker in het stopcontact aansluiting van uw rechter luidspreker en in het stopcontact.

6 Configuratie van uw luidsprekers met behulp van geluid software. Deze software kan worden geraadpleegd onder "Alle Programma's" in het menu Start. Specifieke naam en instructies verschillen per fabrikant. Raadpleeg uw geluidskaart informatie of volg de link in Resources voor een aantal populaire kaart configuraties.

7 Test speakers. Met behulp van de geluidskaart software, Test de luidsprekers om ervoor te zorgen dat ze goed is aangesloten en functioneert goed.

Hints

  • Individuele geluidskaarten kunnen verschillende soorten uitgangen hebben. Raadpleeg uw geluidskaart informatie voor meer details.