WordArt Tips

Microsoft Word kan de go-to programmeren voor het typen van brieven, rapporten, nieuwsbrieven of andere tekst-zware documenten, maar het woord processing software is een miskende held in de kunstwereld ook. Inbegrepen bij Microsoft Word is een buitensporige van letters techniek genaamd WordArt. Waar voorheen, het draaien van tekst in gebogen, afgeschuind, regenboog, in de schaduw ontwerpen vereist het gebruik van een grafisch programma, in Word, het duurt slechts een paar muisklikken.

Noem maar op

Maak gebruik van Microsoft Word WordArt om het spel een vordering op iets zoals een slaapkamer, boek, bureau of kast. Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het Woord scherm om de "WordArt" knop te onthullen. Klik op een van de opties in het drop-down menu en een WordArt tekstvakje verschijnt op het document en de WordArt lint verschijnt aan de bovenkant van het scherm. Klik in de "Uw Tekst hier" vak, markeert de woorden en typ direct over hen met een naam, zoals 'Max.' Gebruik de WordArt lint om direct te transformeren van de tekst kleur, grootte, lettertype en vorm. In plaats van te klikken op een optie, langzaam sleep de cursor over elk om de wijziging te zien zonder zich te verbinden tot het. Wanneer de naam lijkt de meest stijlvolle, klikt u op om het te plegen. Het formaat van het tekstvak als nodig is om een ​​pagina te vullen of kopiëren en plakken meerdere keren op een pagina om te gebruiken voor kleinere-territorium te markeren.

White Out

Alle WordArt lijkt tekst te kleuren op een witte achtergrond als Microsoft Word voor het eerst voegt deze op de pagina. Om ervoor te WordArt opvallen, botsen of opgaan in het papier het zal worden afgedrukt op, verander de achtergrond. Zodra het tekstvak is gemarkeerd / geselecteerd, klikt u op de "Hulpmiddelen voor tekenen" tab oranje aan de bovenkant van het scherm. Klik op de "Shape Fill" drop-down menu. Beweeg de cursor over de verschillende gekleurde vakken op de lijst en kijken hoe elk verandert de achtergrond. Klik op een kleine gekleurde vakje om de wijziging vast te leggen en voeg de achtergrondkleur.

Shape Up

Neem de kunst naar het volgende niveau, niet alleen door het creëren van artistieke woorden, maar ze in artistieke vorm. WordArt is voorzien van een shaping tool, die het woord, zin of zin uit de reguliere rechthoekige tekstvak rekening zowat elke denkbare vorm. Na het selecteren van de WordArt-tekstvak, klik op de "Vorm bewerken" drop-down menu aan de linkerkant van het scherm. Klik op een van de vorm opties, zoals een ster, cirkel of zig-zag en de WordArt verandert automatisch de tekst in die vorm.

andere Art

Terwijl Microsoft Word WordArt tool biedt een robuuste verzameling van artistieke mogelijkheden, het Woord software zelf wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan manieren om artsy krijgen. Klikken op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm kan de "Clip Art" knop. Doorzoek Word grote collectie van kunstwerken om een ​​collage te maken of te gebruiken als een startpunt voor uw eigen doodling. Op het tabblad "Invoegen" heeft ook een "Picture" knop, waar u afbeeldingen zoals foto's en tekeningen naar een Word-document kunt importeren.