Mini Wireless Optical Mouse Instructions

Mini Wireless Optical Mouse Instructions


Laptops laten werken zonder kabels. Terwijl de meeste laptops zijn uitgerust met een touchpad, sommige mensen liever werken met een muis. Een draadloze muis unit bestaat uit een muis en een Bluetooth of USB-zender. Een draadloze muis is een voedingsbron nodig omdat het geen stroom ontvangt van de USB-aansluiting. Sommige muismodellen oplaadbare batterijen in een basis, terwijl anderen wegwerpbatterijen gebruiken. Controleer uw handleiding voor uw individuele model.

instructies

1 Open de verpakking met de muis. Binnen vindt u een ontvanger en de muis te vinden. Sommige modellen zijn batterijen, terwijl anderen dat niet doen.

2 Open het batterijcompartiment van de muis. Plaats de batterijen in overeenstemming met de positieve en negatieve signalen in het compartiment. Sluit het batterijcompartiment.

3 Zet de muis op. Afhankelijk van het model, kan de muis automatisch inschakelen of kan een switch te hebben.

4 Verwijder de USB-ontvanger. De meeste mini muis modellen hebben een manier om de USB-ontvanger hechten aan de muis. Dit houdt de twee stukken samen wanneer niet in gebruik en voorkomt het verlies van de kleine USB-ontvanger. Sommige ontvangers passen in een compartiment aan de onderkant, terwijl anderen passen in een ruimte in het batterijcompartiment.

5 Power-up van uw computer. Steek de ontvanger in de USB-poort van de computer. De computer moet automatisch de benodigde drivers en installatie data te uploaden.

Hints

  • Om de batterij te beschermen, schakelt de muis uit wanneer deze niet in gebruik is.
  • Als de drivers niet automatisch installeren, gaat u naar de website van de fabrikant van de muis en het downloaden van de stuurprogramma's handmatig. De instructies en webadres worden vermeld op uw instructies.
  • Gebruik nooit oude en nieuwe batterijen.