Hoe te verwijderen ongewenste BearShare Spyware

Hoe te verwijderen ongewenste BearShare Spyware


BearShare is een peer-to-peer file-sharing programma. Helaas, wanneer men installeert hij of zij onbewust installeert spyware ook. Plus, net als alle peer-to-peer programma's, maakt het een computer kwetsbaar voor nog meer spyware-infecties van misleidende-titled bestanden. Het verwijderen van BearShare spyware moet onmiddellijk worden gedaan om de privacy en gegevens te beschermen.

instructies

1 Verwijder het BearShare spyware met behulp van Microsofts Malicious Software Removal Tool. Deze tool wordt geleverd op alle computers met een Microsoft-besturingssysteem uitgebracht sinds Windows 2000. Dat geldt ook voor Windows 7, Vista en XP. Gebruikers starten van de functie door het intikken van "MRT" (zonder aanhalingstekens) in het menu Start "Run" dialoog, dan raken ENTER. Hoewel de "Quick Scan" is de standaard selectie, de "Full Scan" voert een grondig onderzoek naar alle spyware volledig te verwijderen. Merk op dat de Microsoft-website biedt een gratis download van het gereedschap voor het geval dat je het niet kunt vinden op de computer.

2 Verwijder het BearShare spyware met behulp van de Windows Live OneCare Safety Scanner. Deze tool loopt recht uit de Microsoft-site, waarvoor geen downloads of software. Het zoekt je harde schijf te vinden en te verwijderen van de BearShare spyware. Microsoft raadt het uitvoeren van de scan met Internet Explorer, maar de Live OneCare site biedt een plug-in waarmee Firefox-gebruikers om zo goed te scannen. Iedereen die het uitvoeren van deze scan zou het verstandig zijn om andere toepassingen te sluiten voordat u begint om het te laten werken met volle kracht.

3 Verwijder het BearShare spyware met behulp van software van derden. Deze betaalde programma's bieden meestal grondiger beveiliging dan gereedschap van Microsoft. Symantec, AVG en McAfee zijn populaire keuzes, maar er zijn anderen. Deze tools zullen de hele harde schijf voor spyware, virussen en andere bugs te scannen. Zelfs na de BearShare spyware is verwijderd, zullen ze op de achtergrond draaien om de harde schijf van verdere aanvallen te beschermen.

Hints

  • BearShare Lite is een gratis versie van het programma zonder de spyware.