Hoe kan ik Vista upgrade naar Windows 7 zonder een dvd

Microsoft bracht Windows 7 in 2009, nog geen drie jaar na zijn voorganger, Windows Vista, werd uitgebracht. Windows 7 is ontworpen om meer gebruiksvriendelijk en bieden sneller opstarten en afsluiten tijden. Bovendien hoef je niet de installatie media nodig hebt als je wilt Windows Vista te upgraden naar Windows 7. U kunt de upgrade downloaden via de Microsoft Windows website zolang u betalen voor het online, zodat u uw besturingssysteem direct kunt upgraden.

instructies

1 Navigeer naar windows.Microsoft.com en klik op de "Windows 7" download link. Voer uw contactgegevens en betaalgegevens nodig om de software te kopen. Sla de productcode wanneer het naar uw e-mail wordt verzonden. Kies de optie om het bestand op te slaan op het bureaublad.

2 Dubbelklik op het Windows 7 download om de installatie te beginnen.

3 Klik op "Install Now." Klik op 'Get Belangrijke updates voor installatie "als daarom wordt gevraagd.

4 Lees de licentievoorwaarden en klik op "ik de licentievoorwaarden Accepteren" als je accepteert. Klik op "Upgrade" als het type installatie en klik op "Install". Typ uw productsleutel wanneer daarom wordt gevraagd. Wacht tot de installatie is voltooid. Je moet een voltooiing bericht en start de computer opnieuw. Je hebt nu een upgrade van Windows Vista naar Windows 7 zonder DVD.