How to Get Outlook E-mail verzenden via SMTP Na een 530-fout

Microsoft Outlook 2007 Error 530 optreden wanneer u een laptop te gebruiken op een netwerk dat is niet je eigen. U kunt e-mails ontvangen, maar je kunt ze niet te sturen. Sommige draadloze internet service providers blokkeren poort 25, omdat ze denken dat je een spammer het verzenden van kwaadaardige e-mails. Hier zijn een paar tips rond Error 530 te krijgen.

instructies

1 Open Microsoft Outlook. In het menu "Extra", ga naar "Accounts", "Server" en vervolgens op "Geavanceerd." Let op de SMTP-poort instelling. Als het zegt "25" veranderen in "587." Druk op "Toepassen" en vervolgens op "OK." Sluit Outlook af, start de computer opnieuw en heropenen Outlook. Stuur dan een e-mail om ervoor te zorgen dat uw e-mail gaat door het systeem.

2 Poging een alternatieve oplossing. Binnen Outlook, selecteer het menu "Extra", klik op 'Accountinstellingen' en 'More Settings. " Vink de optie "Mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist". Sluit Outlook af, start de computer opnieuw en heropenen Outlook. Stuur dan een e-mail om te zien of uw e-mail gaat door het systeem.

3 Overweeg het tijdelijk gebruik van web-gebaseerde e-mail in plaats van Outlook. Bijvoorbeeld, als u een Yahoo! e-mailadres en normaal toegang krijgen tot uw e-mail via Outlook, opent u een webbrowser en typ "http://mail.yahoo.com" in plaats. Neem contact op met uw specifieke e-mailprovider om te zien of webmail beschikbaar is en welk adres te gebruiken.

Hints

  • Als het wijzigen van de haven 25-587 werken voor u op de weg, moet u uw poort terug naar 25 te veranderen wanneer u uw laptop thuis gebruikt.