Hoe maak je een Moshi Monster Pet Attract

Hoe maak je een Moshi Monster Pet Attract


Wanneer u zich aanmeldt voor een account op de kindgerichte online game "Moshi Monsters," je een van de zes soorten monster te nemen als uw virtuele huisdier. Uw monster leeft in een monster huis, dat u versieren met behulp van items die je te winnen en te kopen in het spel. Kleine wezens genaamd moshlings verschijnen in het Moshling tuin van het spel, en je kunt moshlings sturen naar uw huis om te dienen als huisdieren voor je monster. Er zijn tientallen verschillende moshlings in het spel, en elk van hen wordt alleen onder bepaalde omstandigheden.

instructies

1 Klik op de kaart pictogram en reizen naar de Moshling Garden.

2 Ga naar de Seed winkelwagen of, als u een "Moshi Monsters" lid, de Super Seeds winkel bent.

3 Koop drie zakjes zaad in elke combinatie - ze kunnen drie verschillende types, of twee of meer kunnen van hetzelfde type zijn. Elk pakket van zaden kost 15 rox.

4 Keer terug naar de Moshling Garden. Open uw zaad zakje en plant de drie zaad pakketten in de heuvels van vuil.

5 Verlaat de Moshling Garden, en dan onmiddellijk terug te keren. Plaats uw muiscursor over elke heuvel van vuil. Als een van uw zaden tot rox planten hebben getransformeerd, klikt u op de planten om ze te graven.

6 Terug naar een van het zaad winkels en kopen meer pakketten naar de planten u opgegraven vervangen. Plant de nieuwe zaden, en dan te verlaten en terug te keren opnieuw om ervoor te zorgen dat je geen rox planten groeien hebben.

7 Laat je planten groeien tot volledige grootte. Als je monster is gelukkig en gezond, zal het ongeveer zes uur voor de planten om te groeien naar volwassenheid te nemen; anders kan het twee keer zo lang duurt.

8 Ga terug naar je tuin te zien of je een moshling hebt aangetrokken. Als dat zo is, klikt u op het schepsel te sturen naar je monster huis. Zo niet, lees de berichten achtergelaten door de Cluekoo zitten in de boom, die u welke van uw bloemen zijn van het juiste type en kleur om bepaalde moshlings trekken vertelt.

9 Houd de door de Cluekoo genoemde planten en graven de rest. Probeer een nieuwe combinatie van zaden om een ​​Moshling vangen.

Hints

  • "Moshi Monsters 'heeft zeven zaad types: Moon orchidee, hete dwaze peper, liefde bes, magische bonen en dragon fruit zaden zijn beschikbaar voor iedereen, en gekke Daisy en snap appel zaden zijn alleen voor leden.
  • Niet-leden kunnen slechts twee moshlings houden in hun monster huizen, terwijl Moshi leden aan maximaal zes personen. Leden hebben ook toegang tot een Moshling dierentuin, zodat ze kunnen allemaal van de moshlings zij vangen houden.
  • U zult rox valuta ontvangen van een volwassen rox plant, maar deze plant niet moshlings trekken.
  • Sommige Moshlings worden aangetrokken door het planten van een bepaalde kleur, maar er is geen manier om de kleur van een zaad te bepalen totdat het volledig is gegroeid.