Hoe kan ik een Airport Extreme draadloze kaart installeren

Hoe kan ik een Airport Extreme draadloze kaart installeren


De draadloze AirPort Extreme-kaart is een intern geïnstalleerde kaart gebruikt op Mac-desktop computers, direct waardoor het systeem toegang tot draadloze signalen. Hoewel alle nieuwe Mac-desktop computers hebben een vooraf geïnstalleerde AirPort Extreme draadloze kaart, kan het nodig zijn om een ​​dergelijk apparaat te installeren op een ouder systeem. Het proces doet opening betrekken van de toren, maar de installatie duurt slechts een paar minuten in beslag.

instructies

1 Schakel de Mac-computer. Zoek de vergrendeling op de onderste zijpaneel van de desktop computer. Dit ontgrendelt de lambrisering van de Mac-computer. Til op de vergrendeling en verwijder het paneel aan de binnenkant van de computer bloot te leggen.

2 Koppel de harde schijf (of twee als twee geïnstalleerd) vanaf de voorkant van de computer. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de schijven in plaats te verwijderen, schuif de drives uit de weg.

3 Zoek de kaartsleuf direct achter waar de harde schijven waren gevestigd. Er is een zwarte verticale kaartslot dat kan worden gebruikt door de AirPort Extreme-kaart.

4 Schuif de kaart in de sleuf. Druk de achterkant van de kaart en plaats twee schroeven in de ronde openingen in elke hoek van de kaart. Dit bevestigt de kaart aan de binnenzijde van de Mac

5 Vind de twee WiFi-antenne-aansluitingen en de Bluetooth-antenne lead zich direct boven de kaart. Bevestig de draden aan de antenne posten van de kaart; dit zijn de twee schroeven in de vorige stap geïnstalleerd. De leads passen direct op de schroeven, waardoor een beveiligde verbinding.

6 Bevestig de harde schijven weer op zijn plaats, sluit de computer zaak en de macht over het Mac-systeem.

Hints

  • Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld voordat u iets doet in de computer zaak. Delen van het systeem worden ingeschakeld zelfs wanneer het systeem uit staat. Je kan persoonlijk letsel of schade te riskeren om schakelingen als de stroom niet wordt losgekoppeld.
  • Statische elektriciteit kan elektronische onderdelen beschadigen. Aard uzelf door een metalen deel van de behuizing van de computer, of gebruik een antistatische polsband, voordat het aanraken van de AirPort-kaart of een ander circuit board.