Hoe kan ik een laptop batterij te gebruiken in een Lenovo

De Lenovo laptop computer van IBM beschikt over een laptop batterij ontworpen om het stuk verpakt in de doos past. Deze batterij is niet verplicht om de laptop te gebruiken, maar het maakt het mogelijk om uw laptop draaien zonder het gebruik van een stopcontact voor een bepaalde periode. Met behulp van de laptop batterij in een Lenovo laptop computer is net zo eenvoudig als het aansluiten in.

instructies

1 Plaats uw Lenovo laptop batterij in het batterijcompartiment aan de onderkant van de behuizing van het apparaat. De batterij van de laptop kan maar op één manier worden ingebracht in het compartiment, en een keer goed ingebracht hoort u de vergrendeling mechanismen "klik" op zijn plaats. Deze vergrendelingsmechanismen houdt de batterij uit kan vallen.

2 Plug adapter uw Lenovo laptop computer in zowel de computer en een stopcontact. Dit zal de batterij op te laden. U kunt uw computer nog steeds gebruiken in deze tijd, en de batterij nog steeds in staat om op te laden. Wanneer de groene "Batterij" licht komt op de voorkant van de Lenovo laptop computer, is de batterij volledig opgeladen.

3 Blijf op de hoogte van uw resterende levensduur van de batterij met behulp van de "Battery Meter" in het systeemvak van uw Lenovo laptop computer. Deze batterij meter zal je altijd zien welk percentage van de lading van de batterij over is. U krijgt ook een waarschuwing wanneer de levensduur van de batterij 10 tot 12 procent bereikt, waardoor u eerlijke waarschuwing dat je nodig hebt om je laptop aan te sluiten op een stopcontact als je wilt blijven gebruiken.