Hoe maak je een synthetische herstellen op een Dell-computer

Elke computer heeft een functie die het mogelijk maakt te worden hersteld in zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Wanneer u een computer virus dat onmogelijk te verwijderen is, kunt u alles te wissen en opnieuw te beginnen met een te herstellen. Een nadeel is dat het alle opgeslagen bestanden of programma's die u op uw computer hebt gezet zal verwijderen voordat het systeem restore.This artikel wordt uitgelegd hoe je een synthetisch herstellen op een Dell-computer.

instructies

Hoe maak je een synthetische herstellen op een Dell-computer

1 Probeer uw computer terug te herstellen naar een specifieke datum in plaats van volledig te herstellen. Begin dit proces door te drukken "Start" op de lagere linksonder in het scherm.

2 Vind "Alle programma's." Klik op "Accessoires" en vervolgens "System Tools." Klik op "Systeemherstel."

3 Zorg ervoor dat "mijn computer herstellen naar een eerdere datum" is gemarkeerd. Selecteer "Next." Start je computer opnieuw op.

4 Herstel uw computer naar zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen als u niet wilt om het te herstellen naar een eerdere datum. Begin dit door eerst uw computer uit te schakelen.

5 Zet de computer aan en wacht tot het "Dell Splash Screen" te verschijnen. Dit is het begin scherm dat het Dell-logo toont terwijl de computer wordt geladen.

6 Houd en laat Ctrl en F11at hetzelfde moment, zodra de "Dell Splash Screen" toont. De timing moet goed zijn, dus je kan hebben om het meerdere malen te proberen.

7 Selecteer "Restore Computer 'in het volgende scherm dat laat zien. Volg de gemakkelijk te begrijpen instructies op het scherm om uw computer terug naar de fabrieksinstellingen te herstellen.

Hints

  • Het uitvoeren van een Synthetic herstellen op een Dell-computer worden alle opgeslagen bestanden en programma's die u hebt toegevoegd aan uw computer te verwijderen.