Hoe kan ik een back-up Internet History Met Firefox?

Hoe kan ik een back-up Internet History Met Firefox?


Mozilla Firefox is een populaire webbrowser die toegang hebben tot een aantal toepassingen en aanpassingsmogelijkheden verleent. Net als de meeste webbrowsers, kunnen Firefox worden ingesteld om bij te houden van uw internet geschiedenis en bladwijzers te houden. Deze informatie kan vervolgens worden ondersteund in het geval dat u de informatie over te brengen naar een andere computer in uw huis of een geheel nieuwe computer. Een back-up van uw Internet geschiedenis in Firefox duurt slechts een paar minuten.

instructies

1 Klik op de knop Start op de taakbalk en een open \ "Run \" door te klikken op de \ "Run \" knop (Windows XP) of het typen \ "Run \" in de zoekbalk en op \ "Enter. \"

2 Kopieer en plak de volgende in het Run prompt en druk op Enter:% APPDATA% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \

3 Klik met de rechtermuisknop op de map die verschijnt en klik op \ "Copy. \" Dit is uw Firefox profiel map die al uw bookmarks bevat, browsegeschiedenis, instellingen en andere informatie.

4 Plaats een back-up-stick in de juiste ingang op uw computer. Een back-up apparaten zijn flash drives, een externe harde schijf, lege cd-rom's, SD-kaarten en andere uiterlijke vormen van het geheugen.

5 Druk op de Windows \ "-toets + E \" om de computer / Computer menu te openen en dubbelklik op het apparaat om het te openen. Klik met de rechtermuisknop op de map en klik op Plakken om uw Firefox-profiel kopiƫren naar het apparaat. Je hebt nu een back-up van uw Firefox-profiel en alle informatie.

Hints

  • Een back-up van uw profiel vaak om het up-to-date te houden.
  • Stel uw browsegeschiedenis instellingen door te klikken op \ "Tools, \" dan \ "Opties \" en tot slot \ "Privacy. \" Je kunt Firefox aanpassen aan uw browsegeschiedenis op te slaan of zelfs verwijderen elke keer dat u het programma af te sluiten.