Hoe te beginnen een Poker Website

Met meer dan 100 miljoen casual en expert poker spelers wereldwijd, is er grote vraag naar gerenommeerde online en live poker locaties. Het starten van een poker website om gameplay hosten, terwijl een leuke en winstgevende onderneming, is veeleisend. De eigenaar moet goed geïnformeerd over internationale gaming en geldoverdracht wetten, evenals het spel zelf. Volg deze stappen om een ​​succesvolle poker website te beginnen.

instructies

1 Huur een advocaat om een ​​bedrijf dat de online poker website bedrijf zal het huis vast te stellen. Amerikaanse wet staat niet toe dat Amerikaanse bedrijven te bezitten of exploiteren gaming sites. Een levensvatbare, legitieme bedrijf zal nodig in een land waar gaming mag worden vastgesteld. Belize is een populaire optie. Het verkrijgen van een online gaming licentie en selecteer een gerenommeerde bank voor de overdracht fonds, zowel in naam van de corporatie.

2 Beslis over een web hosting provider. U krijgt een hoogwaardige dedicated server die honderden klanten tegelijk kan bedienen nodig. Kies een stabiele en veilige internationaal located hosting provider die in staat zijn om naadloos te groeien met uw bedrijf zal zijn. De hosting provider kan niet worden gevestigd in de Verenigde Staten.

3 Selecteer een domeinnaam. Onderzoek deze zorgvuldig door, want de naam selectie een grote impact op hoe gemakkelijk potentiële klanten uw website te vinden zal zijn. Denk aan een aparte naam met een poker term in de titel. Neem contact op met domein providers zoals GoDaddy.com of NameCheap.com om te zien of de naam beschikbaar is. Registreer je poker website domeinnaam onder de corporatie.

4 Selecteer een robuuste software systeem voor uw online poker room. Zorg ervoor dat de software bevat standaard populaire functies zoals statistieken en berekeningen, toernooien, beperken setups, real-time chat, en opties om te spelen met echt versus virtueel geld.
Ontwikkelen van het concept van de website, look and feel. Presenteer inhoud van de website effectief om de aandacht van de bezoeker vast te houden. Houd zinnen en alinea's kort voor het gemak van scanbaarheid. Zorg ervoor dat alle vragen worden beantwoord en contactgegevens is makkelijk te vinden. Onder andere een advies gedeelte voor tips om het spel goed te spelen. Laat je niet weg met afbeeldingen uitgevoerd of voeg pop-ups. Ze verhogen de laadtijd van pagina evenals de neiging van de bezoeker om af te dwalen naar een snellere website.

5 Finaliseren van uw bedrijf akkoord met een gerenommeerde geldtransactiebedrijf te fungeren als een caissière. Het geldoverdracht bedrijf moet in staat zijn om deposito's te accepteren van een verscheidenheid van internationale valuta en betalingsmethoden. Het moet ook in staat zijn om geld snel te betalen aan uw klanten.

Hints

  • U moet ongeveer $ 500.000 voor de ontwikkeling en uitvoering van een juridische en professionele poker website.
  • Amerikaanse ingezetenen niet toegestaan ​​om eigenaar of delen winsten uit een online poker of gokken gerelateerde website.