Hoe Overdracht Outlook Express contactpersonen naar Windows Mail

Het kopiëren van e-mail contacten uit Outlook Express naar Windows Mail is handig als je nodig hebt om de contacten tussen de twee computers met verschillende versies van Windows, namelijk Windows XP en Windows Vista te delen. Outlook Express maakte zijn laatste verschijning in XP. Hij werd vervangen door Windows Mail in Vista. Deze twee email clients lijken erg op elkaar, zodat de datacommunicatie en adresboeken tussen hen is eenvoudig. U kunt het adresboek exporteren naar een computer, en vervolgens te importeren in de andere.

instructies

Export vanuit Outlook Express

1 Start Outlook Express op de computer waarop Windows XP heeft. Klik op het menu "Bestand" en klik op "Export." Selecteer "Adresboek" om het weer te geven "Adresboek Export Tool."

2 Kies 'Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden) "uit de lijst van de export formaten, en klik op" Export. " Op het volgende scherm klikt u op de knop "Bladeren". Navigeer naar een map om het bestand op te slaan, en typ een naam voor het nieuwe bestand. Klik op 'Opslaan' en klik op 'Volgende'.

3 Vink het vakje aan naast elke contactpersoon detail dat u wilt opnemen in het adresboek op te nemen. Bijvoorbeeld, vinkt u het selectievakje naast 'voornaam', 'Last Name', 'E-mailadres', 'Home Phone "en" Notes. " Verwijder het vinkje uit de vakjes naast gegevens die u wilt uitsluiten. Klik op "Finish" om de Outlook Express-adresboek in CSV-formaat exporteren.

Importeren naar Windows Mail

4 Kopieer het geëxporteerde adresboek naar een verwijderbare media, zoals een flash drive. Monteer de verwisselbare media op de computer waarop Windows Vista.

5 Open Windows Contactpersonen op de computer met Windows Vista. Klik op de "Start" menu-knop, ga naar "Alle Programma's" en selecteer "Windows Contactpersonen."

6 Klik op "importeren" op de Windows Contactpersonen werkbalk. Selecteer "CSV" als het formaat. Kies het station en de map met het bestand. Kies het bestand en klik op "Open" om het te importeren. De geïmporteerde contacten moet nu worden weergegeven in Windows Mail.