Mijn MacBook Runs Loud

De MacBook heeft een interne ventilator die de computer afkoelt door het forceren van koele lucht door de luchtinlaat en hete lucht uit de uitlaat. In de meeste gevallen, de ventilator werkt op een laag geluidsniveau en hoeft de gebruiker niet storen. Als de koelventilator in de MacBook Pro is altijd luid, duidt dit op een probleem dat je in staat zijn om op te lossen door het downloaden van een systeemupdate of een toepassing wordt gesloten. In sommige gevallen verdere probleemoplossing nodig.

Hoge CPU-gebruik

Een van de toepassingen die op uw computer kan onstabiel of druk, waardoor een hoge CPU-gebruik. Als u het uitvoeren van een CPU-intensieve taken, zoals het comprimeren van een bestand of het wijzigen van een grote foto, wachten tot de taak te voltooien. Als u geen taken uitvoert, controleert de geopende applicaties door te klikken op het menu "Go" aan de bovenkant van het scherm, te selecteren "Utilities" en dubbelklik op het pictogram "Activity Monitor". Controleer de kolom 'CPU' in de Activity Monitor voor een applicatie veroorzaken van hoge CPU-gebruik. Klik op de naam van de toepassing en klik vervolgens op de "Quit Process" knop aan de bovenkant van het venster om de toepassing te sluiten.

Stuck Print Job

Als u een afdruktaak te sturen naar een verbroken of defecte printer, kan het verzoek blijven steken in uw wachtrij MacBook's en leiden tot een hoge CPU-gebruik. Open het Apple-menu en selecteer 'Systeemvoorkeuren. " Klik op het pictogram "Print & Fax". Dubbelklik vervolgens op de naam van uw printer. Klik op de geplakt afdruktaak en klik op "Verwijderen."

geblokkeerde Vent

Als ventilatieopeningen worden bedekt van uw MacBook zijn geblokkeerd, moet de ventilator harder werken om het systeem te koelen, wat resulteert in een verhoogde ruis. In sommige gevallen kunt u het stof verjagen blokkeren van de ventilatieopeningen met een spuitbus met perslucht. Echter, het openen van de computer en zorgvuldig verwijderen van het stof is een grondiger optie. Als je niet comfortabel werken aan de binnenkant van je MacBook en een spuitbus met perslucht is niet opgelost de luidruchtige ventilator probleem, het huren van een professional voor hulp.

Systeem update

Systeemupdates voor je MacBook kunnen onder meer power management verbeteringen die de computer veroorzaken minder warmte te genereren, waardoor de ventilator volume verminderen. Open het Apple-menu en kies "System Update" om te downloaden en installeren van de updates beschikbaar zijn voor uw computer.

Fan Control Software

Als u zeker weet dat je MacBook een warmte probleem niet heeft bent, installeer fan-control software om de snelheid en het geluidsniveau van de ventilator handmatig te verminderen. Doe dit pas nadat u alle andere opties voor probleemoplossing hebt uitgeput en zijn er zeker van dat er geen warmte probleem aanwezig is. Als het geluidsniveau van de ventilator is hoog omdat een hoge CPU-gebruik of een geblokkeerde vent dwingt de ventilator harder werken om warmte te elimineren, het verminderen van de snelheid van de ventilator zal het probleem alleen maar erger maken.