Hoe kan ik Excel 2007 Pivot Tables Beheers

Een van de meest krachtige manieren om samen te vatten en te organiseren Excel 2007 gegevens is door middel van draaitabellen. Master Excel 2007 draaitabellen en je zult in staat zijn om een ​​onmiddellijk overzicht van honderden of zelfs duizenden rijen van gegevens in een enkele, eenvoudig te begrijpen tafel. De kunst van het beheersen van Excel 2007 draaitabellen maakt deel uit praktijk en deel het begrijpen van het doel van elke sectie van een draaitabel.

instructies

1 Open of maak een Excel-spreadsheet. Het vel moet 20 of meer gegevensrijen plus kolomkoppen die moeten pivot tabellen bevatten.

2 Selecteer de gegevens die u wilt in uw draaitabel op te nemen. Markeert de gegevens voordat u de draaitabel of selecteer de gegevens tijdens de draaitabel creatieproces (zie stap 3)

3 Selecteer de "Tables" groep en kies "Insert."

4 Selecteer "PivotTable" en selecteer "draaitabel" weer.

5 Volg de aanwijzingen om een ​​draaitabel te maken. Als u gegevens uit een externe bron, kies "Gebruik een externe gegevensbron."

De standaard is om gegevens te gebruiken uit de bestaande spreadsheet. Typ in de cel bereik dat u wilt (niet nodig als u gegevens vooraf gemarkeerd) op te nemen en de afwerking van de draaitabel wizard om een ​​spillijst te maken samen met een daarvoor bestemde veld lijst op basis van het bereik dat u hebt gekozen.

6 Drag veldnamen op de overeenkomstige afdelingen in het veld lijst om de gegevens die u wilt samengevat organiseren. De vier belangrijkste gebieden zijn onder Report Filter, Column Label, Rij Label en waarden.

7 Controleer elke veldnaam u wilt toegevoegd aan de draaitabel. Als u een veldnaam niet heeft naar een gebied sleept naam met de rechtermuisknop op het veld en kies het gebied dat u wilt toevoegen aan.

8 Oefen het toevoegen van velden op verschillende terreinen van de draaitabel om het doel van elk gebied onder de knie en hoe een draaitabel is aangelegd.

9 Ga naar het menu "View" in de draaitabel veld lijst te veranderen hoe de tafel veld lijst spil wordt bekeken.

10 Verander de manier waarop gegevens worden samengevat door met de rechtermuisknop te klikken op een veld kop of sectie in de draaitabel en te kiezen voor "Opties voor." Dit geldt ook voor het veranderen van diverse berekeningen zoals gemiddelde, tellen en som.

Hints

  • Excel 2007 draaitabellen kan volledig worden aangepast aan uw behoeften te voldoen. Zie Excel 2007 Pivot Table Basics koppeling van Microsoft Office in het gedeelte Bronnen voor meer informatie.
  • Als u een Excel-spreadsheet om te oefenen met u te helpen Excel 2007 spillijst taken onder de knie, zie de eerste twee schakels in de sectie Resources.