Manieren om Smiley Faces Make

Manieren om Smiley Faces Make


Een belangrijkste verschil tussen spraakcommunicatie en tekst of e-mail correspondentie is het gebrek aan persoonlijke expressie. In de huidige wereld van computers, netbooks, tekst en instant messages, worden veel internetgebruikers zich tot gezichten en "emoticons" smiley - een combinatie van toetsenbord tekens die vorm geanimeerde gelaatsuitdrukkingen - op gevoel toe te voegen aan elektronische communicatie. Of je nu blij, verdrietig, boos of verliefd bent, zult u een aantal manieren om smiley gezichten om uw punt over te krijgen.

alt Codes

Als u een Windows-gebaseerde desktop-pc met een eenvoudige volledig toetsenbord, kunt u speciale codes gebruiken - een combinatie van nummers - om smiley gezichten en veel meer soorten van symbolen en accenten te maken. Door uw "Alt" toets ingedrukt te houden op uw toetsenbord en op het nummer "1", kunt u een holle ronde cirkel met twee ogen en brede grijns te creëren. Als u op "2", terwijl de Alt-toets ingedrukt houdt, een stevige zwarte bal met witte ogen en glimlach zal verschijnen. De honderden Alt codes voor smiley gezichten en symbolen zijn muziek nota's, buitenlandse brieven, mannelijke en vrouwelijke symbolen, ying-yangs, harten, pijlen en breuken.

Facebook Computer Symbolen

De bekende social networking website, Facebook, heeft zijn eigen type html - aangeduid als FBML of Facebook Markup Language - dat een aantal smiley gezichten en symbolen die door slechts een paar toetsaanslagen omvat. Aangezien de meeste van deze codes worden gecreëerd door computerprogramma liefhebbers, kunt u meestal vinden uitgebreide lijsten van FBML personages in online blogs en Facebook forums. Om een ​​basis smiley gezicht in FBML, typt u een dubbele punt, streepje en haakje te maken. Om de smiley veranderen, vervangt de dikke darm met een "8" om een ​​bril of een puntkomma toe te voegen voor een knipogen gezicht.

karakter Maps

Als u Windows XP als besturingssysteem van uw computer, karakter kaarten zijn de eenvoudigste manier om te profiteren van honderden symbolen - waaronder smiley gezichten - in tientallen fonts. Om je personage kaart te bekijken, klik op het tabblad "Start" menu in de linkerbenedenhoek van uw monitor, selecteer "Alle programma's" en vervolgens "Accessoires" en vervolgens "System Tools" en vervolgens op "tekens." Blader door de kaart om het personage te vinden - of meerdere personages - die u wilt gebruiken, en klik erop. Scroll over de tab "Copy" en klik erop en plaats je cursor op de plaats waar u aan het typen bent en plak de symbool / s in het item.

"Insert" Functies

Om smiley gezichten, handelsmerk symbolen en buitenlandse accenten te nemen in uw Word, FrontPage en Publisher-programma documenten, kunt u gemakkelijk gebruik maken van de "Insert" tool. Open het Windows-programma van uw keuze die de tool ondersteunt en beginnen met het maken van uw document. Wanneer je aankomt op een plek die een smiley vereist - of ander symbool - richt je cursor naar het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van uw werkbalk en klik erop. Uit het drop-down menu, selecteer "Symbool" om een ​​nieuw venster met al uw opties te openen. Klik op het symbool van uw keuze en klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" om het symbool van toepassing op uw document.