Hoe maak je een Certificate Template Creëer

Bij de presentatie van iemand met een persoonlijk certificaat is een zinvolle manier om succes te erkennen. Gelukkig, het maken en afdrukken van uw eigen certificaat is vrij eenvoudig. Door het gebruik van Microsoft Word, kunt u een aangepaste certificaatsjabloon die kunnen worden benaderd en gebruikt vele malen te maken. Als u een certificaat van de grond af te maken, de volgende stappen uit.

instructies

1 Open Microsoft Word. Ga naar "Pagina-indeling" en klik op "Oriëntatie." Aangezien de meeste certificaten worden gedrukt landschap, is het aanbevolen dat u "Landschap." Voor Word 2003 gebruikers, klikt u op "File" en vervolgens "Pagina-instelling;" Klik vervolgens op het tabblad "Marges" en selecteer het pictogram "Landschap".

2 Ga terug naar de pagina-indeling. Klik op "Pagina Borders." Dit geeft je opties geven over manieren om uw certificaat grens. Onder de functie "Art", zal je veel plezier grenzen als sterren en harten, evenals klassieke lijn grenzen te vinden. Vanaf hier kunt u ook de kleuren en de grootte van de grens te veranderen. Voor Word 2003-gebruikers, ga naar "Format" en vervolgens "Randen en arcering" en vervolgens "Pagina Border."

3 Voer de titel van het certificaat op de top. Voorbeelden: Certificaat van Voltooiing, certificaat van deelname, Certificaat van voltooiing, enz. Gebruik een groot lettertype, tussen de 50 en 70. Kies een lettertype dat het type certificaat dat wordt toegekend past.

4 Druk op enter een paar keer voor de afstand. Dan, in kleiner lettertype (ongeveer 30-punts grootte), type "Uitgereikt aan," of "Gepresenteerd aan."

5 Naar beneden een paar rijen. Maak een regel voor de naam van het individu om met de hand geschreven op nadat het certificaat is afgedrukt. Laat voldoende ruimte.

6 Indien van toepassing, voorzien van een ondertiteling. Het moet zeggen: "Voor de succesvolle afronding van de" voer de juiste zin. Dit moet in hetzelfde lettertype als de "Award voor" lijn.

7 Maak ruimte voor handtekeningen. In de buurt van de bodem, plaatst u een lijn (of lijnen als u meer dan één handtekening); vervolgens, onder de regel (s), plaats de titel van de persoon die zal ondertekenen.

8 Ten slotte, klikt u op "Opslaan als." In dat venster, naast 'Opslaan als type ", scroll naar beneden naar" Word-sjabloon. " Dan, klik op "Opslaan."

Hints

  • Certificaten worden meestal opgemaakt met alle tekst gecentreerd. Als je gaat voor een professionele, authentiek gevoel certificaat, kunt u om te winkelen voor een aantal zwaardere voorraad paper.If u weinig tijd heeft, zijn er templates beschikbaar om het werk een stuk makkelijker te maken. Voor Microsoft Office-gebruikers, een geweldige bron is de Microsoft Office-sjablonen pagina (zie bronnen) .Daarnaast Microsoft Publisher heeft kant-en-klare sjablonen. Als u toegang tot Publisher hebt, kun je gewoon open het programma, klik op de link "Award Certificaten" aan de linkerkant, en aan de personalizing.Once werk je een sjabloon hebt gekozen voor uw certificaat, de naam van de persoon simpelweg toevoegen en de datum, alsmede alle andere relevante informatie. Druk ten slotte het certificaat.