Hoe aan de Foto Pixels Bewerken

Hoe aan de Foto Pixels Bewerken


Een foto pixel is een speciaal term die uit de woorden "beeldelement". Een digitale foto bevat meerdere velden (pixels) samengesteld dat de kleur van de foto te maken. Als u in te zoomen en vergroten van een digitale foto, zul je plotseling de kleine pixel pleinen die deel uitmaken van de foto. Als u wilt fotograferen pixels bewerken, aandacht besteden aan de resolutie van de foto om ervoor te zorgen de foto wordt helder en scherp verschijnen nadat u het bewerkt.

instructies

1 Open de digitale foto in de grafische-programma voor het bewerken van uw keuze. Voorbeelden van fotobewerking programma's die u kunt gebruiken om digitale foto's te bewerken onder andere Photoshop, PaintShop Pro, Irfanview en Paint.NET (vooraf geïnstalleerd op Windows-besturingssystemen).

2 Navigeer naar de locatie waar u foto's opslaan op uw computer en markeer een foto. Open de foto in de grafische-editing programma.

3 Klik op "Resize" om de foto pixels bewerken.

4 Zoek de "Pixel Size" gedeelte van het resize-venster en noteer de pixelbreedte en hoogte van de originele foto. Let ook op de resolutie van de foto (de pixels per inch). Wilt u de foto af te drukken, vindt de "Print Size" gedeelte van het venster.

5 Wijzig de resolutie nummer te veranderen hoeveel pixels per inch van de digitale foto zal hebben. Maak dit getal lager bij de pixels groter (en minder fris) te maken. Maak dit getal hoger om de pixels kleiner (en scherper) te maken. Wilt u een duidelijke digitale foto afdrukt, stelt de instelling pixels per inch-ten minste 240 en zo hoog als 300.

6 Bepalen hoeveel pixels je nodig hebt om uit te printen van een digitale foto in de grootte die u wenst. Bijvoorbeeld, als u een digitale foto met een afmeting van 8 inch af te drukken met 10 inch, vermenigvuldig de resolutie aantal door elke dimensie toe aan de pixels die u nodig heeft te bepalen. Voor een resolutie van 240 pixels per inch, vermenigvuldig 240 x 8 op gelijke 1920 pixels en 240 x 10 te evenaren 2400 pixels. Voor een resolutie van 300 pixels per inch, vermenigvuldig 300 x 8 op gelijke 2400 en 300 x 10 te evenaren 3000.

7 Sla de bewerkte foto door het hernoemen van het een andere naam uit de originele foto.

Hints

  • Pixel resolutie maakt niet uit voor digitale foto's kunt bekijken op een computer monitor; Echter, het is belangrijk een goede deal voor digitale foto's die u wilt afdrukken. Als u geen aandacht besteden aan de resolutie (pixels per inch), kan uw foto korrelig en fuzzy verschijnen.