Hoe kan ik een Dell DVD drive installeren

Hoe kan ik een Dell DVD drive installeren


Het vooruitzicht van de openstelling van de computer en het installeren van een nieuw apparaat kan een enge een. Als je nog nooit de binnenkant van een computer eerder gezien, het is makkelijk te krijgen overweldigd. Echter, met een beetje vertrouwen gaat een lange weg. Apparaten hebben de neiging aan te sluiten op zeer specifieke dingen in zeer specifieke manieren, dus er is weinig wat je kunt doen om iets verkeerds te installeren. Het installeren van een DVD Drive, bijvoorbeeld, is een proces dat niet meer dan tien minuten moeten duren, tops. Je zou bijna moeten gaan van uw manier om iets aan de binnenkant van uw computer te breken. Gebruik het volgende artikel als een gids terwijl u uw nieuwe Dell-dvd-station te installeren.

instructies

1 Zet de computer uit en haal alles uit de achterkant van de machine voordat er iets anders bij dit proces betrokken te proberen. Onjuist afsluiten van de computer kan resulteren in een verlies van bestanden, en een poging om rond te porren in de computer terwijl het nog op zou kunnen eindigen met u of uw computer te breken of geraakt met een elektrische schok.

2 Verwijder de ene kant van uw computer zaak. Op de achterkant van uw computer geval zult u een reeks van grote schroeven merken. Hier krijg je een schroevendraaier in de stijl vereist, afhankelijk van uw merk en verwijder ze. Zorg ervoor dat ze niet te verliezen, als je nodig hebt om ze later opnieuw te bevestigen. Pak het bezit komen van de kant van de zaak waarmee u werkt en schuif het uit, en zorg ervoor dat het op een plek waar het niet zal worden geïntensiveerd op of vallen te zetten.

3 Zoek de lege sleuf waar uw dvd-drive zal gaan. Als u het verwijderen van een oude station, moet je het lint kabel en de voedingskabel stekker uit het en losschroeven. Als je gewoon een nieuwe schijf toevoegt, sluit het lint kabel en stroomkabel die kwam verpakt in met het in het moederbord. Ze hebben zeer specifieke ingangen en kan alleen maar op één plek, dus maak je geen zorgen te maken over het aansluiten iets mis.

4 Plaats de nieuwe schijf in de computer. Gebruik de kleine schroeven u ofwel van de oude schijf verwijderd of werden verpakt in met de nieuwe om deze stevig vast te zetten. Neem de kracht en het lint kabels en steek ze in de achterkant van het nieuwe station.

5 Maak de zijkant van uw computer zaak, en zorg ervoor om het te beveiligen met de schroeven. Zodra dit is gebeurd, sluit de computer weer in het stopcontact en sluit al zijn diverse accessoires terug in de computer. Hit de power-knop en de boot in uw besturingssysteem. Dell DVD drives zijn allemaal "plug and play" apparaten, wat betekent dat het besturingssysteem het apparaat automatisch herkent en je hoeft niet aan een ingewikkelde instellingen te laden. Gefeliciteerd, het station is klaar voor gebruik.

Hints

  • Als op enig moment je voelt je niet comfortabel rondneuzen in de computer, zijn er een aantal plekken kunt u uw computer over te nemen en rijden naar de installatie (Best Buy, bijvoorbeeld). Zij zullen een kleine vergoeding, maar het is beter dan het hebben van een geheel nieuwe computer te kopen.