Hoe te verwijderen of Vergeet niet een wachtwoord op Internet Explorer

Hoe te verwijderen of Vergeet niet een wachtwoord op Internet Explorer


Internet Explorer kan onthouden wachtwoorden. Dit betekent dat u niet hoeft te opnieuw in te voeren ze elke keer dat u een met een wachtwoord beveiligde website te bezoeken. Als u veel wachtwoorden te beheren, kunt u tijd besparen doordat de browser login formulieren invullen automatisch. Je hoeft ook niet om wachtwoorden te onthouden, omdat Internet Explorer houdt van hen. Het doet dit door middel van een functie genaamd AutoAanvullen. AutoAanvullen, standaard is uitgeschakeld. U kunt het inschakelen met de browser bedieningspaneel.

instructies

Vergeet niet een wachtwoord

1 Open Internet Explorer en klik op "Tools"

2 Klik op "Internet-opties".

3 Klik op 'Inhoud' om het venster inhoud te openen.

4 Klik op "Instellingen" in de AutoAanvullen van het venster inhoud. Het venster Instellingen voor AutoAanvullen verschijnt. Dit is waar je het wachtwoord te beheren.

5 Zet een vinkje bij "Gebruikersnamen en wachtwoorden op formulieren 'als u wilt dat Internet Explorer om wachtwoorden te onthouden. Anders, vinkt u het vakje aan Explorer stoppen met het onthouden van wachtwoorden.

6 Zet een vinkje bij "Vragen alvorens wachtwoorden op te slaan 'als u wilt dat Internet Explorer om bevestiging voordat het opslaan van een wachtwoord.

7 Klik op "OK" om het venster te sluiten. Internet Explorer zal beginnen te onthouden wachtwoorden.

Verwijderen van een wachtwoord

8 Klik op "Internet-opties" aan de bovenkant van de browser.

9 Klik op "Verwijderen" om de Delete Browsing History venster te openen.

10 Klik op "Verwijderen wachtwoorden". Internet Explorer worden alle opgeslagen wachtwoorden te verwijderen.

11 Klik op "OK" om het venster te sluiten.

12 Een bezoek aan een website waarop Internet Explorer een wachtwoord onthouden. Controleer of login formulier van de site is leeg.