Problemen met een Windows XP Systeemherstel Problem

Problemen met een Windows XP Systeemherstel Problem


Windows XP functie Systeemherstel maakt automatisch een back-up van belangrijke systeembestanden en maakt het mogelijk hun herstel, een terugkeer van uw Windows XP-systeem naar een eerdere, bekende functionerende staat. Als er een probleem is met Windows XP te herstellen, kan het niet back-up of terugzetten van deze belangrijke systeembestanden. Problemen met een Windows XP-systeem te herstellen problemen met de tools die in Windows XP.

instructies

Controleer of Systeemherstel is Running

1 Open het Configuratiescherm van Windows door te klikken op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'.

2 Open de map Systeembeheer door te dubbelklikken op "Systeembeheer" in het Configuratiescherm.

3 Open het onderdeel Services gebruikt door te dubbelklikken op het pictogram "Services".

4 Scroll naar beneden in de lijst Services met de rechtermuisknop op "System Restore service," start het daarna door te klikken op "Uitvoeren" als het niet loopt.

Controleer of Systeemherstel is ingeschakeld

5 Open het System Control Panel door te klikken op "Start", rechts te klikken "Deze computer" en vervolgens te klikken op 'Eigenschappen'.

6 Klik op de "System Restore" tab aan de bovenkant van het venster System.

7 Controleer of het systeem drive heeft de status 'Controle "van het venster Systeemherstel. Schakel de "Systeemherstel uitschakelen op alle stations 'vakje door erop te klikken, als het wordt gecontroleerd.

Controleer of de harde schijf

8 Open het hulpprogramma Schijfbeheer door te klikken op "Start", "Run" te typen "diskmgmt.msc" in het dialoogvenster Uitvoeren, vervolgens op "Enter."

9 Controleer of elke schijf System Restore monitors heeft meer dan 200 MB vrije ruimte in de kolom 'vrije ruimte' van het venster Schijfbeheer. Systeemherstel vereist ten minste 200 MB vrije ruimte.

10 Maak schijfruimte vrij, indien nodig. Klik op "Start", "Configuratiescherm", dubbelklik op "Add or Remove Programs" en schijfruimte vrij door het verwijderen van programma's of klik op 'Start' en vervolgens 'Mijn documenten' en vrije schijfruimte door het verwijderen van persoonlijke bestanden.