Hoe te gebruiken Comcast Email

Functioneel en zeer gebruiksvriendelijk, Comcast E-mail is een geweldige manier om verbonden te blijven. De dienst is gratis voor alle Comcast breedbandabonnees en, omdat het web-based, kan het zijn toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding overal in de wereld. Leren om Comcast e-mail te gebruiken is snel en eenvoudig als je eenmaal de basis te begrijpen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Comcast-account door naar Comcast.net en het invoeren van uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.

2 Kies de "Mail" koppeling eenmaal ingelogd. Deze link brengt u automatisch rechtstreeks naar uw e-mail inbox.

3 Controleren op nieuwe berichten door te kiezen voor "Get E-mail" van de Comcast e-mail menu. Het systeem zal dan geen nieuwe berichten in uw inbox weer te geven.

4 Berichten schrijven door het selecteren van de link "Compose". Dit opent een nieuw venster waarin u gemakkelijk de ontvangers uit je adresboek kunt kiezen, stel het bericht, bijlagen toevoegen, draaien spellingcontrole openen en stuur uw boodschap.

5 contacten aan je adresboek toe te voegen door het kiezen van de link "Contact toevoegen". Dit brengt u naar een pagina waar u e-mail, adres, telefoonnummer en persoonlijke gegevens kan opslaan voor al uw contacten. Selecteer "Toevoegen" als u klaar bent en de informatie wordt opgeslagen in uw adresboek, benaderd door te kiezen voor "Adresboek" in het hoofdmenu.

6 Stel uw persoonlijke voorkeuren e-mail door te kiezen voor "Preferences" in het hoofdmenu. Vanaf hier kunt u spam filters, handtekeningen, mail forwarding, opmaak, mappen en extra e-accounts te beheren.

Hints

  • Als u wilt verzonden berichten op te slaan, moet u de "Sparen een KopiĆ«ren naar verzondenberichten" vakje bij het samenstellen van uw bericht.
  • Comcast Email biedt tot zes adressen voor elk account zodat u afzonderlijke adressen voor verschillende toepassingen die allemaal kunnen worden beheerd vanuit de centrale inbox hebben.
  • Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, de 'Wachtwoord vergeten?' Selecteert u of "Hulp nodig met aanmelden? ' link op de inlogpagina, en Comcast zal u helpen bij het ophalen van hen.