Hoe maak je XP Download Sneller

Vele factoren dragen bij aan de algehele snelheid van Internet je ervaart, zoals de afstand tussen uw huis en uw ISP, de snelheid die u bent aangemeld om te verkrijgen, en de betrouwbaarheid van de servers die u toegang. Er zijn ook factoren die betrekking hebben op uw eigen computer en netwerk dat kan bijdragen tot tragere browsen, downloaden en uploaden snelheden. Terwijl u uw snelheid voorbij wat uw ISP niet kunnen verhogen, kunt u uw verbinding te optimaliseren en zorgen voor de snelst mogelijke download snelheden door het gebruik van een aantal instrumenten en opties in Windows XP.

instructies

1 Schakel alle web browser add-ons die kan worden vertragen uw verbinding. Hoe meer add-ons je hebt, hoe meer bandbreedte wordt gebruikt die kunnen worden gebruikt in de richting van je downloads. Om ze uit te schakelen, gewoon add-on de instellingen van uw browser te openen. Bijvoorbeeld, in Firefox, klik op "Tools" en klik op 'Add-ons. " In Internet Explorer, klikt u op 'Extra' en klik op 'Manage Add-ons. "

2 Sluit of programma's die gebruikmaken van uw bandbreedte te schakelen. Deze kan variƫren van media programma's zoals iTunes of Windows Media Player om antivirusprogramma's die het internet gebruiken om te controleren of er updates zijn. Bij twijfel, gewoon alle programma's sluit u momenteel niet nodig om te gebruiken tijdens het downloaden om ervoor te zorgen dat de meest bandbreedte gaat naar het downloaden van uw gegevens.

3 Voer een scan van uw computer met behulp van uw antivirus- en antispyware-toepassingen om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke programma's uw systeem te infecteren of het gebruik van uw verbinding. Soms zijn deze programma's, in aanvulling op de problemen veroorzaakt voor uw computer, kan een aanzienlijke impact hebben op uw verbindingssnelheid te hebben.

4 Voer het "Disk Defragmenter" en "Disk Cleanup" onderhoudsprogramma's. Klik op "Start," open "Alle programma's", opent u het menu 'Accessoires', open vervolgens de "System Tools" sub-menu om deze tools te vinden. Run beide hulpprogramma's om het proces te voltooien.

Hints

  • Controleer uw kabels alleen maar om ervoor te zorgen dat ze niet versleten, gerafeld of los. Soms kan dit bijdragen aan een onstabiel of trage verbinding. Als u een draadloze verbinding gebruikt, zorg er ook voor dat uw signaal sterk is, en dat uw router hoog wordt geplaatst om het signaal te verhogen. Soms kan elementaire hardware controles gemakkelijk onthullen problemen opgelost om uw algehele verbinding te helpen.