Hoe kan ik Direct Draw uitschakelen

Hoe kan ik Direct Draw uitschakelen


DirectDraw is een software-interface standaard die Intel ontwikkeld. Microsoft ondersteunt nu de standaard en verwerkt in haar DirectX technologieën voor het verbeteren van de prestaties van games en applicaties. Het werkt door de overdracht van eventuele-video-gerelateerde processen om het systeem CPU. De CPU stuurt deze vervolgens naar de video adapter. Windows maakt DirectDraw standaard als je DirectX geïnstalleerd en de videokaart ondersteunt. Echter, sommige oudere spellen niet goed draaien met DirectDraw ingeschakeld. U kunt deze uitschakelen met behulp van de DirectX Diagnostic Tool.

instructies

1 Klik op de knop Start, wijs de "Run" item en klik erop.

2 Typ "dxdiag" in de meegeleverde tekstvak en druk op de "Enter" op uw toetsenbord om het diagnostisch gereedschap te starten.

3 Klik op het tabblad "Display" om de status van DirectDraw en andere DirectX-functies te zien. Klik op de "Disable" knop naast de "DirectDraw Acceleration" label om DirectDraw uit te schakelen. Als u deze optie niet ziet of u kunt niet op de knop, uw videokaart of videokaart driver niet ondersteunen, zodat de status al is uitgeschakeld.

Hints

  • Tenzij je wilt een oud spel te spelen, niet uitschakelen van de functie DirectDraw. Veel van de nieuwste games en toepassingen gebruiken DirectDraw, en u kunt de prestaties vertragingen ondervindt met de functie uitgeschakeld.