Hoe te verbergen uw e-mailadres

Hoe te verbergen uw e-mailadres


E-mailadressen worden vaak geoogst en opgeslagen door spambots, dat het internet op zoek naar e-mail-adressen uit webpagina's te doorzoeken. De onttrokken e-mail adressen worden gebruikt om spam e-mail berichten te verzenden. U kunt voorkomen dat een doelwit van spam door het toepassen van een aantal van deze technieken om uw e-mail adres te verbergen.

instructies

1 Verwijder de @ en de (.) Symbool van uw e-mailadres. Bijvoorbeeld, na het verwijderen van deze symbolen, moet het e-mailadres er als volgt uitzien, Jim45 AT gmail DOT com. Dit zal de spambot verwarren en te voorkomen dat ze het herkennen van je e-mailadres.

2 Mask uw e-mailadres met behulp van willekeurige labels. Een voorbeeld zou Jim4 gmail.com.nospam zijn, of u kunt het masker op deze manier, Jim4_AT_gmail_DOT_com. Dit zal uw e-mailadres te verbergen en zal de spambot stoppen met het oogsten van uw e-mailadres.

3 Maak een grafische afbeelding of een screen capture van uw e-mailadres. Gebruik deze in plaats van uw e-mailadres. Dit maakt het moeilijk voor spambots aan het ingesloten tekst in de afbeelding lezen.

4 Draai de letters in uw e-mailadres evenals het gebruik HTML-codering om het te verbergen. Een voorbeeld zou zijn [email protected] zou worden teruggedraaid om te kijken als [email protected] Wanneer het adres wordt overgenomen door spammers, zal het in de omgekeerde vorm, waardoor het onbruikbaar. Zet uw code binnen een link of gewoon als tekst e-mailadres. De HTML-code moet worden ingevoerd als: <style type = "text / css"> .backwards {unicode-bidi: bidi-override; richting: rtl;} </ style> <span class = "achteruit"> [email protected] </ span>