Hoe maak je een Web playlist met behulp van Windows Media Player Maak

Hoe maak je een Web playlist met behulp van Windows Media Player Maak


Windows Media Player is een applicatie gebundeld met het Windows-besturingssysteem. Hiermee kunt u afspeellijsten maken en luisteren naar nummers in uw bibliotheek. Een andere optie is om de nummers in de afspeellijst te exporteren naar een website formaat. Deze afspeellijsten zijn tekstbestanden die de lijst van de nummers op uw computer staan. U kunt dit gebruiken als een manier om je playlist instellingen om anderen te publiceren of een back-up van uw huidige playlist instellingen voor uw computer.

instructies

1 Open Media Player en laad je afspeellijst. Klik op de "Playlist" knop en selecteer "Save Playlist As." Dit opent een dialoogvenster om uw website te afspeellijst te maken.

2 Selecteer "Elk Playlist" uit de lijst met bestandstypen. In de naam van de afspeellijst, verander de standaard .wpl bestandsextensie te ASX.

3 Klik op de "Browse" knop om een ‚Äč‚Äčlocatie voor de afspeellijst te kiezen. Klik op de knop "Save Playlist" om uw lijst met nummers te exporteren.

Hints

  • Zodra je op het web lijst heeft gemaakt, kunt u deze uploaden naar elke sociale website of een persoonlijke site aan uw lijst met liedjes te organiseren.