Hoe vindt Lost Product Toetsen op de computer

Hoe vindt Lost Product Toetsen op de computer


Proprietary computer software, zoals Microsoft Windows en Adobe Distiller gebruiken product toetsen als een manier om te controleren of gebruikers installeert een licentie en authentieke software op computers. Het is een methode van kopieerbeveiliging die gebruikers voorkomt het illegaal installeren van software op meer computers dan dat ze een vergunning hebben om het te installeren. Als een gebruiker de CD hoes of e of de productcode bevatte misplaatst, is het moeilijk om de sleutels van de computer te halen zonder speciale software.

instructies

1 Recover Microsoft productcodes gebruiken Magical Jelly Bean Finder, een open source programma. Download de software van de link in Resources. Dit programma stelt gebruikers in staat om snel te herstellen Microsoft product sleutels van zowel actieve als inactieve Windows-installaties. Hiermee kunt u naar het product sleutels van niet-opstartbare Windows-installaties te herstellen.

2 Lokaliseren en te veranderen productcodes gebruiken RockXP. Met dit programma kunt u gemakkelijk vinden en verander uw product key in Windows XP. Het is ook nuttig bij het identificeren van wachtwoorden gebruikt inloggen op MSN en specifieke internetverbindingen. Een extra functie kunt u een back-up van uw Windows XP activering bestanden, zodat u niet hoeft te gaan door het activeringsproces opnieuw bij het activeren van de software.

3 Ophalen toetsen gebruiken LicenseCrawler. Dit programma bevat een eenvoudig te gebruiken interface die u toelaat om het register van uw computer te scannen op product sleutels en serienummers. Ook kunt u zowel 32-bit en 64-bit registers scannen naar product sleutels en serienummers. Dit programma haalt het grootste aantal product sleutels uit het register van uw computer.