Hoe maak je een ACT toevoegen! Adresboek naar Outlook 2007

Als u de migratie naar Microsoft Outlook 2007 en voorheen gebruikte ACT! als je contacten manager, wilt u misschien die contacten in Outlook 2007 gebruikt U moet de lijst met contacten te exporteren naar een door komma's gescheiden waarden (CSV-bestand) en importeer dat bestand in Outlook 2007. CSV-bestanden zijn platte tekst databasebestanden die winkel tabellen (zoals adresboeken) bij een algemeen erkend formaat.

instructies

1 Lancering ACT! uit het menu "Start" en klik op "File", "Data Exchange" en "Export."

2 Selecteer "Tekst - Afgescheiden" en klik op de bestemming pad. Wijs een locatie voor uw adresboek om gered te worden en klik op 'Volgende'. Klik op 'Contact opnemen platen alleen, "en klik op' Opties '. Klik op "Komma" als het veld scheidingsteken en klik op 'Ja, export veldnamen "en klik op" OK. " Klik op "Next", "Alle dossiers" en "Finish." Dit creƫert een CSV-bestand van uw adressen.

3 Lancering Outlook 2007 in het menu "Start".

4 Klik op "File", "Import en Export", "Gegevens uit een ander programma of bestand" en "Next." Klik op "komma's gescheiden waarden (Windows) 'en dan op' Volgende '.

5 Klik op "Bladeren" en zoek uw ACT! CSV-bestand. Klik op 'Volgende'. Controleer of de aangepaste velden correct zijn, klik op "OK" en "Finish."