Hoe kan ik mijn eigen online video met muziek te maken

Gepersonaliseerde video's zijn razend populair, met websites als Youtube en blogs waardoor het gemakkelijk is om ze te delen met de wereld. Sommigen hebben internationale aandacht gekregen, evenals wordt gekenmerkt op televisieprogramma's en zelfs gebruikt als inspiratie voor een aantal sitcoms. Het maken van uw eigen vereist slechts een kleine hoeveelheid van de vaardigheid, een digitale camera of camcorder, en de computerprogramma's vaak nodig zijn gratis of al in uw computer gevonden.

instructies

Hoe kan ik mijn eigen online video met muziek te maken

1 Open de Windows Movie Maker Program.

2 Klik op de audio of muziek onder "import" en sleep het nummer dat u wilt afspelen tijdens uw videoclip in een sectie in het storyboard. De audio is alleen zichtbaar wanneer u de "tijdlijn" bekijken, zodat u zal hebben om heen en weer te schakelen als je wilt om het nummer in delen in de hele video te splitsen.

3 Selecteer foto's, video's, of de mogelijkheid om video camera onder "import" en selecteer de bestanden die u wilt toevoegen. Als u foto's, is het makkelijker om ze allemaal te uploaden op hetzelfde moment en dan schik ze zoals je zou willen in het storyboard.

4 Trim delen van de video door het bekijken van de 'timeline', het selecteren van de videoclip en klikken tijdens het slepen van de marker. U kunt de frames van de video in het venster aan de rechterkant te bekijken.

5 effecten toe te voegen aan elk frame door te klikken op de knop effecten onder "bewerken" en te slepen in het frame.

6 Toevoegt kader overgangen zoals "fade in" of "out" door te klikken op "overgangen" en slepen in de ruimte voorzien tussen elk frame. U kunt een voorbeeld van de film om te zien waar je zou willen om aanpassingen te maken als je gaat.

7 Bewerk de muziek om hoe je het zou willen spelen als je eenmaal hebt geüpload en bewerkt alle visuele delen van uw film. U kunt het nummer te spelen in stukken en laat de song af te spelen over de hele lengte van de film te splitsen.

8 Upload uw video naar een site die uw online video zal slaan, zoals Photobucket, of toestaan ​​dat anderen om het te kunnen zien meteen op Youtube. Ofwel site zal u voorzien van een link die u kunt insluiten of toe te voegen aan e-mails, blogs, of uw eigen website.

Hints

  • De Help-sectie van Movie Maker is zeer behulpzaam bij het begeleiden u door alle delen van de video-het maken van je begrijpt het niet.