Hoe maak je een KIP printer reinigen

Konica Minolta raadt u aan uw KIP printer een keer per week schoon te maken om de prestaties van de printer te handhaven. Een vuile scanner zal leiden tot een verminderde kwaliteit van de scans van de printer en de kopieën die het produceert. Het reinigen van de print engine gebied van de KIP printer zal toner en papier stof, die kan bouwen om het punt dat afdrukken met strepen van de vuile rollen zal komen te verwijderen. Het reinigingsproces zal u minder dan 10 minuten duren om uit te voeren.

instructies

1 Druk op de "Power" knop van de KIP printer om de printer uit te zetten. Verwijder alle metalen op uw handen of polsen zoals ringen, armbanden en horloges. Trek de twee hendels aan beide zijden aan de voorkant van de scanner.

2 Til de scanner apparaat totdat deze vastklikt, en dan langzaam verwijderen van uw handen om ervoor te zorgen dat het toestel zal blijven. Meng een gelijke hoeveelheid water en een neutraal schoonmaakmiddel, en vervolgens bevochtigt u een schone microfiber doek met het mengsel.

3 Veeg de rollen, scannen glas strips en de rest van de oppervlakken in de aftasteenheid deksel met de vochtige microfiber doekje. Veeg de rollen en de rest van het interieur onderdelen in de printer met een droge microfiber doekje.

4 Sluit het deksel aftasteenheid als de binnenkant van het deksel droogt. Druk de aan beide uiteinden van het deksel zachtjes tot de cover vastklikt in de buurt. Open het afdrukmechanisme case door omhoog te trekken de hendels aan de voorkant van de printer.

5 Reinig de gids film en begeleiden plaat in de printer met een schone en droge microfiber doek, en dan weer sluit de klep. Veeg aanraking van de printer-scherm met een droog en schoon microfiber doekje.