Remedies voor de Runtime Error: Wilt u foutopsporing?

Remedies voor de Runtime Error: Wilt u foutopsporing?


Een van de meest frustrerende fouten die u kunt ontvangen wanneer u surfen op het internet is de gevreesde "Runtime Error." Er zijn tal van redenen waarom dit foutbericht kan pop-up en verschillende manieren om zich te ontdoen van deze berichten. Wanneer u de foutmelding krijgen, zijn er verschillende dingen die je kunt controleren om te proberen en te voorkomen dat deze berichten te voorkomen in de toekomst.

Onjuiste Syntax

Als u gebruik maakt van Internet Explorer en u typt een internetadres in de adresbalk handmatig kan een syntax fout veroorzaken een runtime error optreden. In het bijzonder, als je per ongeluk een dubbele punt of komma's in de adresbalk in te voegen, zal de foutmelding verschijnen. Gewoon dubbele controle uw het typen voordat u op de "Go" knop of het raken van de "Enter" kan voorkomen dat de eenvoudigste runtime error te voorkomen. Let op: de syntax fout doet zich niet in alle besturingssystemen.

Onverenigbaar Pop-Up blokkeren Software

Als u een derde pop-up blocker gebruiken als onderdeel van een aanvullend security suite, kan een runtime error optreden wanneer er conflicten met de eigen beveiligingsinstellingen van Internet Explorer. Om dit te verhelpen, verlaagt het beschermingsniveau van uw pop-up blocker of uit te schakelen wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer. U kunt ook proberen het bijwerken van uw pop-up software voor het blokkeren, als de foutmelding deel van een bekend probleem kan zijn, en kunnen zijn gepatcht in toekomstige versies van de software.

Verschil cache

Als het een lange tijd geleden dat u het cachegeheugen van uw browser geleegd is geweest, dan is uw browser kan problemen verzoenen een huidige pagina met een pagina in cache. Om dit te verhelpen, duidelijk uw cache door te gaan naar het menu "Extra" en vervolgens te klikken op "Internet-opties." Selecteer het tabblad 'Algemeen' en klik op de "Bestanden verwijderen" knop. U vindt de cache hebt gewist en u kunt Internet Explorer opnieuw starten om zich te ontdoen van de fout.